Публикации

Обелките на чесъна връщат младостта!

mladost

 

Обелките на чесъна връщат младостта!

Чували сте, и сигурно знаете колко полезни са обелките на лука, но едва ли предполагате какви ползи за здравето имат белите сухи обелки на чесъна

mladost

Бялата, нежна и суха обелка на чесъна се ползва за лечение на много болести още от древните гърци. При първите признаци на настинка или грип (при настъпване на обикновена настинка и болки в гърлото) е достатъчно да вземете шепа-две от чесновите шушулки, да ги сложите в чист тиган, в който има малко мазнина и да вдишате изпаренията.

Но обелките на чесъна имат и други, по-различни свойства. Те ще ви помогнат да удължите младостта.

За да направите това, в определени дни от месеца, трябва да пиете напитка от бялата кора чесъна.

Как се прави?

– Вземете една шепа обелки от чесън.
– Сварете около половин литър вода и изчакайте 1-3 минути и след това водата се излива върху обелките и се захлупва.
– След като се охлади, изпийте една чаша от тази напитка, най-добре е да не сте яли преди това, като не е задължително да е сутрин.

Внимание!

В никакъв случай не трябва да се пие гореща тази напитка. Трябва да е напълно изстинала, дори студена.

За един ден трябва да се изпиват не повече от 4 чаши от тази лекарствена напитка. Може да бъде приготвена предварително, тъй като обикновено е необходимо дълго време да се охлажда.

Мъжете трябва да пият от напитката с обелките от чесън от 10 до 20 чаши всеки месец. Дамите трябва да използват този подмладяващ еликсир до 30 чаши месечно.

Само след около два месеца ще се насадите на чиста, свежа и мека кожа, бръчките ще намалеят, а пъпки, петна и други несъвършенства.

болиме.нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *