Публикации

Обикновен зеленчук лекува рак на кожата

(NaturalNews)

 

 

Когато става дума за рак на кожата, Фармацевтиката предлага само химиотерапия и хирургия. Химиотерапевтичните кремове често не работят и водят до грозни, болезнени странични ефекти. Премахването на туморите на кожата хирургически обикновено води до появяване рано или късно на тумора отново. Операциите често оставят грозни белези. Въпреки това, има ефективни, безопасни лекарства за лечение на рак на кожата, които са забранени от монопола на традиционната медицина и не се оповестяват от водещите медии.

Сравнително нов лек, BEC5 се появява като последица от употребата на Австралийско народно средство за селскостопански животни. То е достъпно за всеки онлайн. Използват се фитонутриенти, извлечени от патладжани. Клинични проучвания и невероятни свидетелства потвърждават ефикасността на BEC5 и безопасността на рака на базалните клетки и плоскоклетъчните клетки.

Меланомът е най-срещаният, но най-опасният рак на кожата с най-висока заболеваемост. Той може да метастазира във вътрешните органи. Производителите и дистрибуторите на BEC5 не предявяват никакви претенции за лечение на меланом досега. Но един човек е направил домашна версия, която всеки и сам може да направи, той твърди, че това е излекувало неговия меланом. Домашният лек представлява разтвор на оцет и патладжан, който извлича същите гликозид фитонутриент и гликоалкалоиди, съдържащи се в BEC5, директно от патладжана. Гликоалкалоидите проникват избирателно в раковите клетки и ги унищожават. Нормалните клетки са оставени на мира.

Как да направим и да използваме домашния лек от патладжан?

Ето опит за разкриване на това, което другите съобщават, че е излекувало рака на кожата им. Това е чисто информативно споделяне и не е медицински съвет. Някои от невероятните доклади са на хора с рак на кожата, диагностициран от лекари, с последващо излекуване, потвърдено от лекари. Някои са използвали бял оцет, а други препоръчват суров органичен ябълков оцет.

Вземете среден патладжан и го смелете. Сложете го в стъклен буркан и го напълнете с оцет. Поставете буркана в хладилника. След около три дни с бял оцет, течността трябва да приеме кафеникав златист цвят. Това показва, че е готова за употреба. Ябълковият оцет е вече с подобен цвят, но три дни в хладилника трябва да са достатъчни.

Нанасяйте го на малки интервали директно върху туморите с памучен тампон или закрепете напоен памук върху тумора с лепенка. Лечението може да отнеме няколко седмици или повече. И двете, търговският BEC5 крем и домашната версия, работят и за брадавици и други нездравословни състояния на кожата. Един потребител споменава, че според неговия лекар (натуропат?), ако домашната процедура е болезнена, то значи че меланомът е под атака.

Много от потребителите на домашния лек са в Австралия, там д-р Бил Чам, PhD, разбрал за растението Дяволска Ябълка, използвано от ветеринарни лекари и фермери за лекуване на рак на кожата при селскостопанските животни. Д-р Чам твърди за висок и безопасен процент на лечение при немеланомен рак на кожата, отчетено при собствено клинично изпитание. Критиците твърдят, че няма публикувани доклади в медицински списания. Това може да се дължи на факта, че д-р Чам трябва сам да тества крема си върху пациенти с рак на кожата в болничната система в Обединеното кралство. Официалната медицина винаги атакува природните нефармацевтични лекарства и техните спонсори. Въпреки това, добре известен лекар, д-р Джонатан Райт MD, основател на Холистична Клиника Тахома в Сиатъл, района на Вашингтон, подкрепя д-р Чам. Д-р Райт продава BEC5 кремове и обяснява как работят и как са тествани в системата на Обединеното кралство. Д-р Чам установява, че същите лечебни гликоалкалоиди са на лице в патладжана. Той продължава своята работа и е пионер в разработването на BEC5 в Лондон.

Източник: www.biopogled.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *