Виделей, Водеща новина, Публикации

Огледалото на световете. Фаталната дата 22.02.2022 г. за някои хора променя всичко, ако правилно изпълните ритуала за сбъдване на желания Какво влиза на Земята на 22.02.2022.във 22:22ч…!

Вселената, математиката и човешкия живот, както и всяко живо същество се ръководи от принципи, правила. Съществуват точки на възход на процеси и точки на „застой“. Съществуват и точки на „пропукване“ между световете.

Датата 22.02.2022г. Е най-силната точка на пропукване между световете.

Според езотериците добре е да казваме молитвата: „Добрата молитва“ на всеки час на 22 минута, но особено важно е да я кажем в 22:22ч.

Учителят Беинса Дуно  набляга много на Добрата Молитеа. Той решава да я сведе до учениците си след навлизане в него на Божествена свелина през 1899. Това става на три пъти и то пред очите на Баща му свещеника Константин Дънов. Учителят казва, че след „Отче наш“  – “ Добрата молитва“ е най-силната и всички същности във вселената ще я произнасят и чуват този, който я мълви. След текста на молитвата следва още информация:

Господи, Боже наш, благи и небесен Баща, който си ни подарил живот и здраве, за да Ти се радваме.

Молим ти се, изпроводи ни Духа Си, да ни пази и закриля от всяко зло и лукаво помишление.

Научи ни да правим Твоята воля, да осветяваме Твоето име и да Те славословим винаги.

Осветявай духа ни, просвещавай сърцето и ума ни, да пазим Твоите заповеди и повеления.

Вдъхвай в нас с присъствието Си чистите Си мисли и ни упътвай да Ти служим с радост.

Живота си, който посвещаваме на Тебе, за доброто на нашите братя и ближни, Ти благославяй.

Помагай ни и ни съдействай, да растем във всяко познание и мъдрост, да се учим от Твоето Слово и да пребъдваме в Твоята Истина.

Ръководи ни във всичко, което мислим и вършим за Твоето име, да е за успеха на Царството Ти на земята.

Храни душите ни с небесния Си хляб, укрепявай ни със силата Си, за да успяваме в живота си.

Като ни даваш всички Твои благословения, приложи и любовта Си, да ни е вечен закон.

Защото на Тебе принадлежи царството, силата и славата завинаги.

АМИН.

Когато Учителя е дал тази молитва, е казал: От сега нататък тази молитва ще се чете от всички същества в цялата вселена. Това сподели с мен Иван Антонов при един от многото ни разговори, които сме водели.

Палиндромна дата, тоест такава, която може да се чете и в двете посоки. Такива дати не са толкова чести и оказват значително влияние върху събитията, които се случват в света.
Защо този ден е толкова важен?
Датата 22.02.2022 г. трябва да се анализира от датата 02.02.2022 г., тъй като благодарение на добавянето на всички цифри, включени в нея, получаваме общо 10, т. е. Арканата „Колелото на съдбата“, която предизвиква много сериозни промени във Вселената. И именно 2 февруари 2022 г. е началната точка на промените, а последващата огледална дата продължава и акцентира върху тези промени във Вселената.

Аркана „Обесеният човек“

Основната Аркана на датата 22 февруари 2022 г. е „Аркана на обесения“. На планетарно ниво това предполага, че е необходима ревизия на всички неща, които някога са били познати, тази енергия ни кара да гледаме на всичко с други очи. Тази енергия, изглежда, отнема много, но трябва да разберем, че зад това лишение има дълбок смисъл и подкрепа от висши сили – нещо ново със сигурност ще дойде след това лишаване, дори по-добро от предишното.

Аркана „Върховна жрица“

Самата дата се състои от двойки, а Аркана „Върховна жрица“ е отговорна за двойката. Тя символизира самата вселена, универсалните енергии, тайното познание.

И ако погледнете комбинацията от Арканите, благодарение на тази дата универсалната енергия започва да прониква в нашата реалност, идват знания, които преди са били недостъпни, разкриват се тайни, преосмисляне на това какво е нашата вселена. Езотеризмът ще започне да се отваря по-силно към хората, да ги завладява, мнозина осъзнават, че има някаква неземна сила, която контролира всички процеси във Вселената.

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

22.02.2022 г. ДЕНЯТ на шестте двойки настъпва – отваря се ПОРТАЛ на неограничените възможности: ДЕНЯТ на шестте двойки настъпва – отваря се ПОРТАЛ на неограничените възможности: Какво казва нумерологията за датата 22.02.2022 г Датата 22.02.2022 г. е рядка. Периодът може да бъде фатален за много хора. За някои животът се променя драстично. Не пропускайте възможността да си пожелаете заветно желание, има всички шансове то да се сбъдне. Всички огледални дати отварят портите на Вселената. Това означава, че се образува невидим мост между различни светове. Чрез него желаните хора и събития влизат в живота на хората. Сред огледалните дати тази година специално почетно място заема 22 февруари 2022 г. В нашето хилядолетие те са само 60. 22 февруари 2022 г. е единствената абсолютно огледална дата тази година. Нумеролозите наричат ​​този ден магически и свързват датата 22 февруари с кармични събития, които могат радикално да променят съдбата на човек. Астролозите отбелязват, че това е най-енергийно мощният ден не само за 2022 г., но и за целия век. Какво трябва и не трябва да се прави 22 февруари 2022 г Първото нещо, което е важно да направите на огледална среща, е да слушате себе си, вътрешния си глас. Препоръчително е да посетите онези места, където се чувствате особено добре, в безопасност, вдъхновявате се, на душата ви става топло. Именно там можете да получите положителна енергия, да подобрите вътрешното си състояние. Като цяло в този ден трябва да се подготвите предварително за разходка до любимото си място. Освен това се препоръчва да направите приятна изненада или подарък на роднини и близки. Можете дори просто да дарявате усмивки и добро настроение през целия ден. Също така на огледалната дата се препоръчва да извършите общо почистване в къщата, да изхвърлите целия боклук, да се отървете от стари, ненужни, повредени съдове, счупени неща. Препоръчително е да вземете празен лист хартия и да напишете върху него качествата, от които бихте искали да се отървете. Важно е да бъдете внимателни както към себе си, така и към хората около вас. Няма да е излишно да дарявате пари за благотворителност, да правите добри дела.

zajenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *