Показване на 19 резултата

Додекаедър голям

350.00лв.
Голям додекаедър с основа оргонит: размер 24/24 см, материал месинг. Вселената е във формата на додекаедър, геометричното тяло с най-високи вибрации. Той излъчва вибрациите на сътворението на земята, любовта, благоденствието. Додекаедърът осъществява силна връзка с космоса и земята и ни помага да постигнем пълна хармония с енергиите, които идват от космоса и от майката земя.

Додекаедър малък

125.00лв.
Додекаедър с основа оргонит–размер 10/10 см,материал – мед и месинг. Додекаедърът е естествен йонизатор, неутрализира вредните положителни йони и излъчва отрицателни йони, без които е невъзможно нашето съществуване. С отделянето на тези отрицателни йони той изчиства атмосферата, подобрява дишането, успокоява ни, предпазва ни от вредни излъчвания.

Мер-ка-ба активатор голям

220.00лв.
Голям със 7 кристала по 7-те чакри: размер 30/30 см. Полето, което създава активаторът се настройва с нашето енергийно поле Мер-ка-ба. То ни води, спомага за развитието на личността във всички етапи на нейното израстване. Мер-ка-ба образува едно поле на защита около нас, на което можем да се насладим.

Мер-ка-ба активатор малък

170.00лв.
Малка със 7 кристала по 7-те чакри: размер 20/20 см. Конструкцията му създава хармонична носеща вълна, която се усилва и модулира от поставените в нея кристали или оргонит. Мер-ка-ба активира нашето светлинно тяло, благодарение на това твори сама по себе си реалности, прекроява матрицата, активира Божествения ни аспект, каквото мислим, пожелаваме, чувстваме става реалност и води към просветление. Полето, което създава активаторът се настройва с нашето енергийно поле Мер-ка-ба.

Тензор генератор голям

170.00лв.
Тензор генератор с основа оргонит. Голям – размер 18/18 см, материал – мед. Тензор генератор уред от свещената геометрия, който представлява мощна антена, която привлича, изчиства, балансира и усилва енергията. Тъй като формата му е напълно приведена в съответствие с природата, той генерира енергиен вихър, който усилва намеренията на тези в негово присъствие. Може да бъде програмиран с намерение по време на медитация.

Триединство оргонит

120.00лв.
Размер – диаметър 15 см Оргонит Триединство – поставка за зареждане и активиране на храна и вода.
  • Това е доказан уред, който изчиства негативната енергия в пространството, което обитаваме и тя се трансформира в положителна.
  • Служи за енергийна защита.
  • Помага на растенията да се развиват без пестициди, както и ускорява растежа им с по-малко количество вода.

АКТИВАТОР МЕР-КА-ВА

350.00лв.
Заздравява и изчиства аурата Излъчва сребърна енергия, която унищожава бактерии, микроби и вируси. Стимулира жизнената сила - прана. Лесно влизане в състояние на медитация. Дава нови идеи и решения. Уравновесява мъжката и женската енергия в тялото. Свързва ни с елементите на Земята и мъдростта на Вселената. Предпазва от психични-енергийни нападения. Повишава вибрациите на водата и храна (поставя се над тубата с вода или храната) Чувствително подобрява Feng Sui. Укрепва имунната система. Той помага за концентрирането и медитацията, улеснявайки мозъка да се координира по вълните А (една от последиците от тази координация е реализирането на целите). Срок на изработка - 10 работни дни.

ГОЛЯМ ДОДЕКАЕДЪР С ОСНОВА ОРГОНИТ

350.00лв.
Голям додекаедър с основа оргонит: размер 24/24 см, материл месинг Додекаедърът осъществява силна връзка с космоса и земята и ни помага да постигнем пълна хармония с енергиите, които идват от космоса и от майката земя. Нашата ДНК, кодираща информацията, се състои от додекаедри и икосаедри. Додекаедърът е естествен йонизатор, неутрализира вредните положителни йони и излъчва отрицателни йони, без които е невъзможно нашето съществуване. С отделянето на тези отрицателни йони той изчиства атмосферата, подобрява дишането, успокоява ни, предпазва ни от вредни излъчвания. Срок на изработка - 10 работни дни.

ДОДЕКАЕДЪР

350.00лв.
Додекаедърът излъчва вибрациите от Сътворението на Земята, вибрациите на любовта, благоденствието. Пребивавайки в додекаедъра се установява силна връзка с Космоса и Земята, изгражда се сакрален резонанс с цялата Вселена и започва терапия на всички енергийни нива и тела на човека. Уравновесяват се двете полукълба на мозъка, Ин-Ян (мъжка и женска енергия), отпушва блокажите в енергийните меридиани в тялото ни, засилва имунната система. Органите и системите се връщат в своите естествени физиологични процеси. Работи на ниво етерно тяло - хармонизира, изчиства чакрите. Срок на изработка - 10 работни дни.

ДОДЕКАЕДЪР С ОСНОВА ОРГОНИТ

125.00лв.
Додекаедър с основа оргонит–размер 10/10 см, материал – мед и месинг Срок на изработка - 10 работни дни.

МЕР-КА-БА – АКТИВАТОР

170.00лв.220.00лв.
Малка с кристали: размер 20/20 см Голяма с кристали: размер 30/30 см Изчиства енергийните канали и хармонизира чакрите. • Излъчва сребърни вибрации, които ни предпазват от психични - енергийни нападения, унищожава бактерии и вируси. • Заздравява и изчиства аурата. • Стимулира жизнената сила – прана. • Лесно влизане в състояние на медитация. • Дава нови идеи и ни помага да вземем правилните решения. • Уравновесява мъжката и женската енергия в тялото. • Свързва ни с елементите на Земята и мъдростта на Вселената. • Повишава, активира и изчиства водата и храната /поставя се над съда с вода или храна/ • Чувствително подобрява фън шуй. Срок на изработка - 10 работни дни.

МЕР-КА-БА С ОРГОНИТ

90.00лв.
Меркаба с оргонит: размер 10/10 см Полето, което създава активаторът се настройва с нашето енергийно поле Мер-ка-ба. То ни води, спомага за развитието на личността във всички етапи на нейното израстване. Мер-ка-ба образува едно поле на защита около нас, на което можем да се насладим. Срок на изработка - 10 работни дни.

ОРГОНИТ ИН/ЯН

100.00лв.
Оргонит Ин/Ян, поставка за зареждане и активиране на храна, вода, както и всичко останало, което прави оргонита. размер – диаметър 15 см • Редуцира влиянието на електромагнитните излъчвания около нас от компютри, техника, осветление, радиосигнали и други замърсители. • Неутрализира радиацията от мобилен телефон. • Това е доказан уред, който изчиства негативната енергия в пространството, което обитаваме и тя се трансформира в положителна. Срок на изработка - 10 работни дни.

ОРГОНИТ ТРИЕДИНСТВО

120.00лв.
Размер – диаметър 15 см Оргонитът е биоенергиен хармонизатор и трансформатор на негативна енергия в здравословна жизнена енергия. Названието му идва от „оргон“, което е съвременното западно название на жизнената ни енергия, известна още като Чи, Ци, Ки, Прана. Когато един оргонит се намира в зона с нездравословна енергия, като места с геопатология или зони със силни електромагнитни полета, той преобразува тази нездравословна за нас енергия в здравословна и зарежда околното пространство с нея. Срок на изработка - 10 работни дни.

ПИРАМИДА ОРГОНИТ

16.00лв.85.00лв.
Размер 10/10 или 4/4 см Истинския оргонит е направен от органична материя – смола, неорганична материя – метални стружки и необработени кристали. За усилване на действието се добавят символи или фигури от свещената геометрия.

ТЕНЗОР БЕЗКРАЙНОСТ

90.00лв.
Тензор безкрайност с основа оронит – рамер 10/10 см, материал – мед Може да бъде програмиран с намерение по време на медитация. За да се увеличи силата на генератора, може да се поставят в него кристали, пари за изобилие, снимки за лечение или за защита, написано конкретно намерение. Срок на изработка - 10 работни дни.

ТЕНЗОР ГЕНЕРАТОР

90.00лв.170.00лв.
Тензор генератор с основа оргонит Малък – размер 10/10 см, материал – мед Голям – размер 18/18 см, материал – мед Тензор генератор уред от свещената геометрия, който представлява мощна антена, която привлича, изчиства, балансира и усилва енергията. Тъй като формата му е напълно приведена в съответствие с природата, той генерира енергиен вихър, който усилва намеренията на тези в негово присъствие.   Срок на изработка - 10 работни дни.

ТЕНЗОР ИКОСАЕДЪР

220.00лв.
Тензор икосаедър – размер 18/18 см, материал – месинг. Неутрализира геопатогенните зони – подпочвени води, сеизмични цепнатини, намалява въздействието на негативните енергии върху нас. Поставен в близост до растения, генераторът засилва  растежа и развитието им, повишава тяхната жизненост. Срок на изработка - 10 работни дни.

ТЕНЗОР ОКТАЕДЪР

90.00лв.
Тензор октаедър – размер 10/10, материал – месинг. Тензор генераторът служи за неутрализиране вредното въздействие на радиация от мобилен телефон, рутер, компютър, антени на мобилните оператори и силното електромагнитно излъчване от електрически уреди. Неутрализира геопатогенните зони – подпочвени води, сеизмични цепнатини, намалява въздействието на негативните енергии върху нас. Поставен в близост до растения, генераторът засилва  растежа и развитието им, повишава тяхната жизненост. Срок на изработка - 10 работни дни.