11.12.2021 Укриваните знания за Българите 2: Богомили, Амазонки, Древни находки, Езотерични школи и още

Здравейте приятели, Няколко големи личности с мисия за България се събират за всички нас! Това са проф. Христо Смолянов, чл.к.

10.12.2021г. София Предколедно празненство на Виделей

Здравейте приятели, български светли Души! Традиционното празненство на Виделей е в ход и е с обичаните и стойностни, доказани радетели,

30.11.2021г. София, „Изпитания и превъзмогването им в медитацията при древните посветени и съвършените сред Богомилите“ с Христо Буковски

Здравейте приятели, Имаме удоволствието да ви съобщим радостната новина –  нашия обичан, ерудиран лектор, писател, изследовател, журналист, просветител N 1

27.11.2021г. Отменено Предпазване от вируси, нано детокс на тялото и билкови програми с Хербалкан. БЕЗПЛАТНО

"Какво да направим, за да имаме силна имунна система, преди да се разболеем?" или "Кога и как да реагираме при първи симптоми на настинка и вирусна инфекция?" Отговорите на тези въпроси ще представи Валентин Стоянов от Хербалкан като ще ни разкрие природни лекове.

27.11.2021г. София, Какво българите даваха на Европа и Европа скри от света? Свещеният пръстен на …… с д-р Морфи Скарлатов

Здравейте приятели, Заповядайте на нашето поредно духовно-културно-обогатяващо човешката душа събитие.  Срещата – беседа и на чаша червен еликсир в гр.

23.11.2021г. София, Орфици, маги, колобри, богомили с лектор доц. Веселина Вачкова

Кое носи блясъка на духовната еволюция в България, Европа и целия свят? Доцент Веселина Вачкова ще ни разкрие специалната нишка на магичност и невероятни способности на Магите, Колобрите, както и Богомилите и Орфиците, доксонати от Господа, за да закрилят, посвещават и пазят България!

21.11.2021г. София, II-ро издание – Лечебните точки. Су Джок Терапията, най-големите открития на 20-и век. Запознаване със Су Джок.

Су-джок терапията е изградена от няколко лечебни микроакупунктурни системи, разположени върху ръцете и ходилата. На корейски су – означава ръка, а джок – крак. Оттук и името на откритието.

21.11.2021г. София Курс по Езотерична Астрология I-ва година

  • Фондация Виделей България организира обучение в школа по Eзотерична Aстрология в България съвместно с български преподавател – Катерина Гогова.

12.11.2021г. София, Свързване със Звука ⨀ Кристални купи

Каним ви в петък вечер на релаксираща звукова терапия, балсам за вашите сетива. Всяка частичка от Творението трепти с определена вибрационна честота, включително и ние самите. Звуковите вибрации влияят както на чувствата и емоциите, така и на клетъчните структури.

31.10.2021г. София, Лечебните точки. Су Джок Терапията, най-големите открития на 20-и век. Запознаване със Су Джок

Гост мастер: Жулиета Караджова Запознаване с един от най-ефективните, лесно усвоими методи, който не изисква материални разходи и специални медицински

17.10.2021г. София, Гонг Медитация и звукова терапия. – отменено !!!!!

Терапията със звук е сакрален древен инструмент за изцеление, подмладяване и трансформация. Днес е един от най-ефективните методи за подобряване качеството на живот.

14.10.2021г. София, Българите в древните цивилизаци: Месопотамия, Египет и още. Лектор д-р. Морфи Скарлатов. Дипломат.

Здравейте приятели, Заповядайте на  нашето културно събитие – специалната среща в гр. София, в център ВИДЕЛЕЙ кв. Манастирски ливади, бл.

06.10.2021Г. ЧЕПЕЛАРЕ! БЪЛГАРСКИТЕ ОТКРИТИЯ И ДУХОВНИ ПОЗНАНИЯ С ПРОФ. ЖИВКО ЖЕЛЕВ

Здравейте приятели, гости и граждани на великолепното градче Чепеларе! С голяма радост ви съобщаваме, че гостува в читалището на града

28.09.2021г. София, Посланието на Богомилските Магове през вековете

Кое толкова плаши Европа, че укрива истината за Духовните вълни идващи от България. Нека чуем и видим детайли от магичните послания на Богомилите.
На тези и въпроси, както и нови разкрития от аналите на древните сакрални знания очаквайте от Александър Стойчев. Писател, журналист, изследовател нашия лектор е един от най-запознатите с укриваните знания за Богомилите.

14.09.2021г. София! Александър Стойчев Магическата сила на Кубар – Юпитер в българската митология.

Защо е несломимо българското познание и дава учения на целия свят. Какво крие този световен ред  от българите ? На тези и въпроси, както и нови разкрития от аналите на древните сакрални знания очаквайте от Александър Стойчев. Писател, журналист, изследовател нашия лектор е един от най-запознатите с укриваните знания за Голямата България - Кубратовата.

10-12.09.2021г. ФОРУМ ЗА КУЛТУРНО-ДУХОВНОТО НАСЛЕДСТВО И ПОСЛАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ Гр. Велики Преслав

Събитие с поход до осмарските скални манастири на исихасти и богомили, беседи от около 12 лектори, сутрешни и вечерни програми, музикални изпълнения, изложби, практики, изложение на занаятчии и други.

18.03.2021г. София КОСМИЧЕСКИ СИМВОЛИЗЪМ И САКРАЛНОСТ НА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ВЯРА И ВЛАСТ

Космическите кодове в символите и българската вяра! Защо е несломима и дава учения на целия свят. Какво крие този свят от българите ?

 

10.03.2021. София РЕЙМСКОТО (БОГОМИЛСКО) ЕВАНГЕЛИЕ И ФРЕНСКИТЕ КРАЛЕ. БЪЛГАРСКИЯТ САКРАЛЕН ПЕЧАТ НАД ФРАНЦИЯ

Българският духовен печат над френските крале. Кой и защо не може да прости на Българите? Коя е тайната, която Европа крие за българската следа в историята на Франция и Европа. Какво знае руския президент Путин и какво получи?