Можете да запазите час за ползване на енергийните съоръжения на телефон 0899 63 63 35.

Човешките същества сме отворена енергийна система и сме подложени на постоянно енергийно въздействието от околната среда, кабели, електромагнитни излъчвания, подземни води, космически лъчения и още… Те ни влияят независимо от това дали го осъзнаваме или не. Добре е да трансформираме негативните им влияния и да подкрепяме  енергийната система на нашите тела, която често бива наричана „аура“.

 1. Додекаедър
 2. Пирамида
 3. Огледало на Козирев

1. Додекаедър

Вселената е във формата на додекаедър – геометричното тяло с най-високи вибрации. Той излъчва вибрациите на сътворението на Земята, любовта, благоденствието. По този начин ни помага да постигнем пълна хармония с енергиите, които идват от космоса и от майката Земя. Пребивавайки в додекаедъра, се установява силна връзка с Космоса и Земята, получава се резонанс с цялата Вселена.

Нашата ДНК, кодираща информацията, се състои от додекаедри и икосаедри. Додекаедърът е естествен йонизатор, неутрализира вредните положителни йони и излъчва отрицателни йони, без които е невъзможно нашето съществуване. С отделянето на тези отрицателни йони той изчиства атмосферата, подобрява дишането, успокоява ни, предпазва ни от вредните излъчвания на всичко, което ни заобикаля – антени, компютри, ел. уреди и т.н.

Други нива на въздействие:

 • Започва терапия на всички енергийни нива и тела на човека
 • Уравновесяват се двете полукълба на мозъка,  Ин-Ян (мъжка и женска енергия)
 • Отпушват се блокажите на енергийните меридиани в тялото ни
 • Засилва се имунната система
 • Додекаедърът се стреми да върне клетките на нашия организъм в тяхното първоначално състояние на здраве и баланс
 • Органите и системите се връщат в своите естествени физиологични процеси
 • На ниво етерно тяло, додекаедърът хармонизира и изчиства чакрите

Може да събуди наши стари знания, умения, които са записани в нашето подсъзнание и да разберем каква е нашата мисия тук

 

 

2. Пирамида

Пирамида, изградена от мед, на принципа на златното сечение.Пирамидата, изградена на принципа на Златното сечение, генерира със своята форма специално торсионно поле, което хармонизира околното пространство, подреждайки всичко, което е в зоната на нейното влияние. Това е единствената хармонична комбинация от размерите на основата на пирамидата и нейната височина, която й позволява да работи най-рационално в режим Земя-Космос, Именно този фактор обяснява следните, тествани на практика, свойства на пирамидите:

 • Неутрализиране на вредното излъчване на патогенни зони.
 • Неутрализиране на вредните лъчения от компютър, телевизор, електрически уреди.
 • Подобряване на здравето на човешкото тяло.

Многобройни примери от литературата по пирамидология ни позволяват да констатираме фактите за благотворното въздействие на пирамидното поле върху човешкото тяло. Под негово влияние продължителността на заболяванията се намалява значително, метаболитните процеси в организма се стабилизират, настъпва ускорено зарастване на рани и фрактури. Под въздействието на енергията на пирамидите, вирусите и бактериите умират, като по този начин предотвратяват разпространението на епидемии.
В зоната на действие на пирамидата става смекчаване и ликвидация на негативните прояви на енергетиката, съществено се засилва имунитетът. Пирамидата притежава антистресово въздействие, разрежда блоковете от негативен опит, скрит в подсъзнанието.

3. Огледала на Козирев

„Огледалата на Козирев“ са изработени от алуминиеви спираловидни плоскости, но съществуват и медни, сребърни и др.

Съоръжението е създадено от руския учен Николай Козирев и е свързано с теорията за влиянието му върху хода и плътността на времето.

Той твърди, че с помощта на система от вдлъбнати огледала е възможно да се създаде пространство, където бъдещето и миналото съществуват едновременно. Времето е като два върха, въртящи се в противоположни посоки – единият сгъва пространство в причина, а другият се разгръща в ефект. Както и че изчезва границата между миналото и бъдещето. Времето е форма на енергия, а всички процеси в природата са придружени с излъчване или поглъщане на време.

В наши дни ОГЛЕДАЛАТА НА КОЗИРЕВ се използват реално за лечение на хора и за свръхсетивни пътувания във времето и пространството . Всеки човек се явява източник на време, но постоянно губи или разсейва тези потоци. Огледалата имат свойствата да екранират вътрешните човешки полета, непозволявайки им да се разсейват.
Участниците, ползвали се от ОГЛЕДАЛАТА НА КОЗИРЕВ, „се движат“ във Вселената, срещат се със същества от други измерения /духовни учители, духовни лечители, духовни водачи и др./, изпращат и приемат мисли/телепатия/.

Хора, които имат висока вътрешна енергия или медитативни практики го понасят по-добре и някои от тях съумяват да се „навигират“ в желана посока. Става и на подсъзнателно ниво, не е нужно да се напряга човек.
Гравитацията е изкривяване на пространството, а времето е една от характеристиките на изкривяването на същото. Козирев отиде по-далеч, от неговите идеи излезе, че е възможно да се направят концентратори на времето, които са огледалата на Козирев. Според хипотезата на учения те са в състояние да сканират и запечатат потоците от пространство-време. Вдлъбнатото огледало има качествата не само на приемаща, но и на предаваща антена.

Част от нивата на действие и въздействие на огледалата:

 • Постигнат пряка връзка с цялостното информационно поле на Вселената;
 • Възстановяват биополето на човека;
 • Предизвикват емоционален подем, озарение, просветление;
 • Отварят свръхсетивни способности у човека като ясновидство и др.
 • Помагат за връзката със същества от други измерения като духовни учители, духовни водачи и др.;
 • Помагат за изпращането и приемането на мисли, отключват телепатия;
 • Даряват на човека допълнителна енергия, която помага за изцеляването на определени болести;
 • Влияят на времето, като сливат границата между минало и бъдеще, което води до свръхсетивно пътуване във времето;
 • И мн.др.

 

Цена за използване на енергийните съоръжения

 • 35 лв/ час  (за ползване на едно съоръжение)
 • 30 лв/ час при посещение от два часа
 • На всеки 5 посещения – шесто БЕЗПЛАТНО при ползване до 3 часа
 • За използване на трите съоръжения: 3 часа – 80 лв.
 • За използване на трите съоръжения: 6 часа – 100 лв.
 • 15% отстъпка при предварително плащане

Безплатни чай и/или кафе при използване на съоръженията.
Възможност за безплатно ползване на йонизатор на въздуха.

 

Можете да платите по един от следните начини:

1. Банков превод

Сметка в лева: DSK BANK –  BG19STSA93000025307630 BIC STSABGSF

Сметка в евро: DSK BANK – BG96STSA93000025307699 BIC STSABGSF

Титуляр „Фондация Виделей България“

2. Pay Pal:

www.paypal.me/videlei

3. ePay

КИН: 0188054650

при извършване на превод от банка към ePay са нужни  и следните данни:

IBAN: BG09 ESPY 4004 0027 8373 33    BIC: ESPYBGS1

4. На място