Събития архив

Посрещане новата година 2015. Приятелска среща, беседи, разходки, гора, басейни, минерална вода, спа….по нещо за всяка душа.

 

Нова година 2015
три почивни дни около 31 декември
СПА х-л Тирон, Старозагорски минерални бани
( Приятели побързайте. До 10.11. е срока за записване ).

Организатори:
Фейсбук група „Форум Здраве“, Силвина Белопойчева, Асен Асенов Хермес

Със специален новогодишен пакет на стойност 189 лв., с 3 нощувки със закуски, дегустация на вино, богата празнична вечеря с вегетарианска храна,неограничена консумация на вино, томбола и подаръци за малките ни приятели и СПА, песни, танци, хора, усмивки, беседи, разходки, прекрасни приятели и най-вече – много Любов…

Семейството на Светлината отново се събира за Ч.Н.Г!

А присъствието на духовен учител, може само да ни обагати и повдигне…

Казват, както я започнем, така ще си върви.
Нека бъдем заедно и да посрещнем заедно Новата 2015 година, с приятелите!

Да празнуваме и се веселим ЗаЕдно!, а в навечерието на Новата година, да се помолим за един по-добър свят, за просперитет и мир на човечеството, за пробуждане и осъзнаване на хората…
Да чудо-творим отново за формиране на поле на веселие, приятелство, единение и хармония!
Да споделим преживявания и опитности, чудеса и да обменим енергия на ЛЮБОВ в приятелски разговори. ЗаЕдно!
Да споделим и разходки до местата на силата ЗаЕдно!
Да помечтаем ЗаЕдно!
Да се пречистваме и трансформираме ЗаЕдно!
Да медитираме и зареждаме с целебна сила и енергия ЗаЕдно

И дай Боже да приложим всичко научено, като вплетем новите навици през новата година и пресътворим своя свят!

Промоционална цена тридневен пакет – 189 лв, така, както е оферирана от хотела. Без приготвяне на храна, закупуване на продукти, готвене, миене на чинии и др..всичко готово ! http://www.grupovo.bg/offer_22201

Плащането на 50% капаро става най-късно до 10 ноември – до тогава хотела ни запазва местата, след тази дата няма гаранция, че ще има свободни места.

Цена за възрастни 189 лв, цена за деца от 2 до 12г – 149 лв
Цена на новогодишен куверт (за хора, които не са гости на хотела) – възрастен – 99 лв, деца от 2 до 12 г. – 59 лв

Цената включва:
-3 нощувки
-3 закуски
-Късна закуска на 01.01.2015г.
-Дегустация на вина – 30.12.2014 г.( някой, може да отиде 1 ден по-рано)
-Празнична вечеря на 31.12.14 г. 4 степенно меню, 50 мл. концентрат( български), вино ( без ограничение), плодове, баница с късмети, плата сухи мезета, 1 мин. вода, 2 безалкохолни напитки.
-Новогодишна програма с томбола и подарък за децата.
-Безплатно ползване на паркинга на хотела;
-Свободен достъп до сауната на хотела;СПА
-Wi-Fi мрежа със свободен достъп до интернет;
-9% ДДС, туристически данък

Ако желаете, можете да оставите и по-голяма сума за дарение. НА МЯСТО, не при плащане на пакета. Събираме средства за духовния център „Наш дОм“ за построяване на куполни къщи – „виделейки“ и средства за професионални преводи на няколко езика на видеоматериалите на Георги Изворски.
http://www.georgiizvorski.com/dobro.html
http://www.youtube.com/user/kapelano/videos

Настаняване
Хотел Тирон, Старозагорски минерални бани. http://eurogradebg.com/vacations/vacation/125
http://www.eurogradebg.com/tv/video/137
https://www.facebook.com/HotelTironStarozagorskiMineralniBani 
Хотелът разполага с 43 помещения, от тях 5 апартамента, 32 двойни стаи и 4 тройни стаи, 7 декара двор, 3 зали оборудвани с екран, мултимедия и озвучаване, Wi-Fi мрежа със свободен достъп до интернет, парно утопление.
Стаите и апартаментите са с балкон (с изключение на първия етаж), баня с душ, оборудвани с мини бар и телевизор със сателитна телевизия. Хотела разполага също с ресторант, лоби бар, механа, СПА център (сауна, 3 хидро вани) и паркинг.

Локация
Хотел Тирон се намира в Националния курортен център Старозагорски минерални бани на 12 км. от град Стара Загора в западната част на живописната средногорска котловина, Същинска Сърнена гора. Надморската височина на курорта в най-ниската му част е 370 метра. Хълмовете обграждащи котловината, са с височина от 600 до 800 метра.
Точен адрес на хотела: ул. „Околовръстно Шосе“ 2, 6062 Старозагорски бани

Уточнения:
-Деца до 2г. се настаняват безплатно;
-Късно освобождаване на стаята в деня на заминаване – до 14:00 ч.
-За допълнителна нощувка + закуска извън пакета – 66 лева за двойна стая,( ако някой иска да дойде по-рано или остане след датите в куверта ), 91 лв. за тройна стая и 105 лв. за апартамент.

– Точната дата ще обявим допълнително, след обявяване на официалните почивни дни около празниците.

-Новогодишния куверт, се заплаща от клиенти не настанени в хотел Тирон.Тоест сумата посочена горе от 99 лева е САМО ЗА външни клиенти, САМО за новогодишната вечер. Ако са свършили местата при нас, а желаете да сме заедно, на хотела се заплаща за празничната вечер 99 лв.

-Групата ще бъде около 50 човека.
-Наоколо има СПА хотели с басейни, които имат свободен достъп-например хотел „ Калиста”. Може, ако някой желае да ползва басейни, парни бани и др. Там, за съжаление куверта, за същия период е 590 лв. Но картата за целодневно ползване на всички съоръжения (вътрешен топъл минерален басейн, детски топъл минерален басейн, фитнес зала, финландска и инфрачервена сауна, парна баня с мента, парна баня с евкалипт, ледена стая, лакониум, тепидариум, зона за релакс.) е 20 лв. на ден.

Транспорт
До курорта може да се стигне с автобус от Стара Загора – разписание на междуселищните линии: http://www.starazagora.bg/bg/razpisanie-gradski-transport/mezhduselischni-linii-izp-lnyavani-ot-gradski-transport и с автомобил.
На стената на събитието във фейсбук може да се коментират въпроси, касаещи въпроса за траспорта – например за т.н. споделен транспорт – кой откъде пътува с кола и евентуално колко броя свободни места има в нея, за да се свържат с вас участници без кола.
И разбира се – остава варианта на добрия стар автостоп с усмивка : )

Резервация – до 10 ноември
Резервацията на места става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО до 10 ноември на 3 стъпки според изискванията на хотела и поради ограничеността на местата. Моля следвайте посочените стъпки ТОЧНО за своевременно, и бързо, нормално записване:

1.Предварително обаждане по телефона на хотела : 0889309390

За да заявите желанието си за участие и да се уверите, че има свободни места, моля ЗАДЪЛЖИТЕЛНО първо се обадете на телефоните на хотела: Ако сте трима- попитайте по телефона дали има все още свободни 3-ки, ако сте двама- просто питате за 2-ка, ако искате единична стая- пак питате. След като получите утвърдителен отговор за свободни места по телефона, можете да направите

2. Банков превод
Внесете 50% капаро или сумата от 95 лв. –по банкова сметка на хотела:

ЕВРОГРЕЙД БГ ЕООД, ИНН: 131220682
BIC (Банков идентификационен код): UNCRBGSF Банкова сметка/ IBAN/: BG58UNCR76301076128060
ТБ „УниКредит Булбанк“ АД, клон Централен, София

като ОСНОВАНИЕ напишете в платежното : “Нова година с Георги Изворски“, за да се знае, че сте от нашата група.
Платежният документ, който ще получите, ще съдържа тази информация и ще ви послужи да се идентифицирате при настаняване.

3.Потвърждение на e-mail:
Третата стъпка, за да е успешна регистрацията ви, е да потвърдите участието и направеното плащане, като изпратите на е-мейл на хотела: следната информация: 3-те имена на хората, за които е платено, както и мобилен телефон за връзка! Допълнете, също, информация, ако имате предпочитания за настаняване – да сте двама или трима в стая и кои точно хора да сте. Ще получите обратен е-майл за потвърждение на резервацията.

За повече информация:
Стената на Фейсбук групата „ Форум Здраве”
Стената на Фейсбук групата „ Духовна общност България”
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/382891798527940/,
Сайта : www.georgizvorski.com
Сайта : www.videlei.com

Ще сме благодарни да споделите събитието, да го публикувате на стената си във фейсбук и да поканите приятели, за които мислите, че ще представлява интерес.
„В изпълнението Волята на Бога е Силата на Човешката Душа”
Благодарим ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *