Публикации

Пречистване с ориз премахва болките в гърба, врата и ставите

Важно е да пречистим тялото от токсините. Съществуват различни методи за детоксикация на организма. Нито един от тях не е толкова ефективен като този с ориз.

Вземете обикновен ориз. Отмерете от него количество, което съответства на възрастта ви. Например, ако сте на 35 години, са ви нужни 35 супени лъжици ориз. Измийте го и го поставете в стъклен буркан. Напълнете съда с топла вода, затворете го добре и го поставете в хладилника.

На следващата сутрин прецедете водата. Вземете 1 супена лъжица ориз, сгответе я за 3-4 минути с обикновена вода и малко сол. Яжте ориза на празен стомах, за предпочитане – сутрин.

Допълнете останалия ориз отново с вряла вода и го върнете после в хладилника. Повтаряйте процедурата всеки ден, докато свърши оризът.

Тайната на този метод се крие в кристалната структура на зрънцата ориз. Когато са потопени във вода, нишестето се отмива и клетките се показват. С този метод червата, кръвоносната система и ставите се освобождават от токсините, тежките метали и другите вредни вещества. Пречистването с ориз помага да се нормализира и регулира теглото. След прилагането му ще се почувствате не само по-здрави, но и по-млади.

След това пречистване изчезват болките в гърба, врата и ставите. Ефектът на лечението се разкрива постепенно. Същинското пречистване на организма започва след втората седмица. Ще го забележите по промените в изпражненията и урината.

Не забравяйте за пиете много течности, поне 2 л.вода на ден, препоръчва се и зелен чай.

Източник: mall359.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *