Публикации

Сара Пейлин: първата атомна бомба във войната срещу Русия, трябва да бъде пусната над България


E-Burgas : Сара Пейлин: Първата атомна бомба във войната срещу Русия, трябва да бъде пусната над България

Публикуваме интервюто на Сара Пейлин, дадено за водеща българска медия, малко след като въпросната дама призова по време на пресконференция, президентът Обама да използва ядрено оръжие за да спре инвазията на путинова Русия в Украйна:

– Г-жо Пейлин, преди няколко дни вие призовахте открито за използването на ядрено оръжие за решаването на кризата възникнала в Украйна. поддържате ли все още тази ваша позиция?

– Разбира се, че я поддържам. Аз съм праволинеен политик и когато заема дадена позиция, я заемам твърдо и непоколебимо. Ядреното оръжие е създадено за да се използва, както и всяко друго оръжие. Използването му, едва ли не, само за сплашване е глупава и губеща позиция. Печели не този, който заплашва, а този който действа и това руският президент Путин го показа нагледно. Докато умните се наумуват, той без да отправи нито една заплаха се настани в Крим. На действието трябва да бъде отвърнато с подобаващо действие, а такова в съвременната реалност е изпреварващия ядрен удар и ако не го направим ние, друг ще го стори срещу нас. За съжаление днес ние сме се превърнали в мекушава и отстъпчива нация, нещо което не е било в близката ни история, вземете само примера с атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки, нима сме ги предупреждавали и заплашвали? Взели сме решение, действали сме и сме спечелили, какво по-голямо доказателство за тезата ми от това?

– И къде според вас трябва да бъде отправен този изпреварващ ядрен удар, имате ли идея?

– Имам! Първата атомна бомба във войната срещу Русия трябва да бъде пусната над България и то върху столицата и София.

– Извинете, но чакайте малко, ние сме от България. Нима искате да ни изпепелите, та ние сме членове на Европейският съюз и НАТО! Сигурно имате някаква грешка!

– Как смеете! Аз, да греша? Няма грешка. Какво като сте от България? Аз съм учила история на Източна Европа и знам много добре какво представлява България. България е „троянският кон“ на Русия в Европа и затова нейното унищожение ще бъде ясен знак за Путин, какво го чака. Вие бяхте приети в Европейския съюз и НАТО, за да бъде присъединена към тях вашата територия, а не нацията ви. Българите сте плазмодии и това е ясно дори на децата в американските детски градини. Кой друг народ може да търпи да е петстотин години под робство и кой знае колко още можеше да търпите, ако не ви беше освободила за съжаление, Русия? Вие българите сте гадни нагаждачи, способни да оцеляват при всякакви условия, в рамките на всяка империя, империя чиито блага изсмуквате, империя която обезкървявате, и в крайна сметка надживявате. Вие сте паразити и никога не сте допринесли с нищо за просперитета на тези, към които сте били присъединени.

Вашата загуба, като население за Европейският съюз и НАТО, не би била загуба, а печалба, защото вашето унищожение би отрязало всяка надежда на путиновска Русия, че ще успее да възстанови влиянието си в Източна Европа и същевременно би улеснило използването на територията която населявате, за разгръщането и осъществяването на стратегическите цели за които ни е необходима.

– Но все пак ние българите сме живи хора! Ще загинат възрастни хора, майки, деца, бебета, това не ви ли кара да трепнете?

– Виждате ли ме да треперя, освен от яд, за мекушавостта на нашият президент? И в Хирошима и Нагасаки имаше възрастни хора, майки и деца, но това не спря никого. Както казах българите сте ненужно и паразитно племе, което в по-голямата част от съществуването си е било под робство, така че не виждам какво във вашата участ може да ме трогне. Пускането на атомна бомба над София, ще демонстрира еднозначно и категорично, че не се шегуваме. Че сме прозрели пъклените планове на Русия да подкопае евроатлантическата ориентация на планетата, чрез неприкритото стимулиране на вашето русофилство.

– Но мислили ли сте, как подобен акт, ще се отрази на тези хора в Украйна, които сега искат да се присъединят към вас? Какво ще си помислят те, като видят, че вие принасяте в жертва собствените си членове?

– Уверена съм, че те ще разчетат правилно този акт. Пак ще повторя, ние унищожаваме троянският кон на Русия в Европа. Вашата територия, вече присъединена към нас, просто ще бъде прочистена от русофилски елементи. Нали не очаквате да хвърлим атомните бомби над тези, които тепърва очакваме да се присъединят към нас? Ако бомбардираме Крим, как после ще можем да се надяваме да пожелаят да се обединят с НАТО и Евросъюза? Не, единственото правилно решение е първата атомна бомба да бъде пусната над София.

– А това, че в България има много хора, които искрено искат да бъдат европейци и които от все сърце споделят, изповядват и проповядват евроатлантическите ценности. Подобна бомбардировка няма ли да бъде нечестна спрямо тях? Дори и в момента има хора които вече цяла година се борят срещу настоящото правителство оглавявано от бившата комунистическа партия. За тях не ви ли е жал?

– Честно казано не. Ние наляхме много пари в техните джобове, но те въпреки това не успяха да направят това, което нашите украински съратници успяха да направят в Киев. При такова обилно спонсориране, единственото логично обяснение за неуспеха е, че те не вярват искрено в това за което се борят, а само и единствено протакат нещата с цел да изскубят от нас повече пари. Стига, ние не сме глупаци и познаваме паразитния нрав на българина. Край.

Тези от българите, които наистина имаха про-западна ориентация, те емигрираха. Така че българите изповядващи западни ценности вече са при нас. Въпреки това искам да утеша тези, които дори и за пари, все пак се борят за нашата кауза, на тях, и на всички останали жертви, след победата над Путиновска Русия ще им издигнем мемориал. И ако има такива искрено вярващи в нашите евроатлантически ценности, но все още живеещи в България българи, то за тях подобна смърт ще бъде призвание, а не наказание, защото няма нищо по-висше от това да паднеш жертва в името на демокрацията и евроинтеграцията. Цялата ви столица ще бъде превърната в мемориален комплекс, в памет на жертвите на Путиновска Русия, а имената на всички ще бъдат изписани със златни букви върху черен мрамор. Дори мога да ви кажа, че вече сме одобрили проекта и сме обявили обществена поръчка за изграждането на мемориала. Благодаря ви.

Източник: bgvest.eu

Метафоричен текст на Чергаря от неговия сайт „Базикликс“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *