Публикации

Скритите тайни за кафето излязоха на бял свят.Паника ! Мръсно ли е кафето ?!


ШОК!!! ПАНИКА В ЦЯЛ СВЯТ!!! УЧЕНИ РАЗКРИХА МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА КАФЕТО!!!!

bg-vestnik януари 6, 2015

Зловещо разкритие, направено от международен екип учени е на път да хвърли в истерия целия свят.

Традиционното за цял свят сутрешно кафе е токсично, има неясен произход и е причина за огромна част от всички заболявания в цял свят, съобщи за РАЗКОШНО българският учен професор доктор Сава – Артур Домозетов.Професор Домозетов е част от международната група от учени, които са провеждали тайното изследване в секретна база на НАТО на остров Малта.

„При обстоен анализ установихме, че смляното кафе напомня по състав азбест, барут и сода каустик“ – разказа за нашия сайт професор Домозетов – „Но най – голямата изненада дойде, когато колегата от Чехия доцент Индржик Пшелестни реши да смеси няколко капки поливинил – ацетатна боя с чаша топло кафе сорт робуста. Образувалата се реакция оцвети напитката в отровнозелена боя. По – зловещото обаче беше, че когато докоснахме течността с медна лъжица се получи волтова дъга и лабораторията се взриви.“

Наш репортер се срещна с главен асистент Аксиния Гурелова от института по история на храните в Триград.

Госпожа Гурелова потвърди нещо, което е залегнало и в доклада на екипа от международни учени – в историята на напитките кафето се споменава едва в късното средновековие.

„Някои по – радикални историци допускат, че кафето е било разпространено от извънземни“ – заяви главен асистент Гурелова – „Дори има спорове, свързани с падането на 2 метеорита през 14 век – на територията на днешните държави Суринам и Колумбия. Твърди се, че първите данн за кафето започват да идват именно по това време“.

До няколко дни се очаква да има общо становище и резолюция на ООН по повод продажбата на кафе в целия свят.

РАЗКОШНО разбира, че големите производители в цял свят свикват спешно заседание в Южна Африка, на което да решат какво да правят в новосъздалата се ситуация.

А вие, ако не можете да се отучите от пиенето на кафе, за всеки случай добавяйте към напитката таблетка разтворим аспирин, лъжица рапично олио и малко брашно, които обират част от опасните вещества, с които е пълна горещата напитка – съветват учени от екипа, разкрил мръсната тайна на кафето.

Снимки:

www.novini.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *