Публикации

Днес 21-12 е епохален момент в историята на човешките души

ВАЖЕН ДЕН ЗА МОЛИТВЕНА ВРЪЗКА С БОГА И МЕДИТАЦИЯ ЗА ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО: 

21.12.2020 в 12:02 ч. Слънцето, намиращо се в съвпад с Галактичното Централно Слънце, навлиза в Зимното си слънцестоене и то точно в деня, в който се реализира и Епохалния съвпад между Юпитер и Сатурн.

Ето защо, по целия свят е организирана всеобща молитва в 12:00 българско време и след това отново в интервала 20:00-21:00, защото 20:20 ч. настъпва точния съвпад на Юпитер и Сатурн.

Разумният човек ще приложи Добрата молитва и през двата момента, ще се помоли за спасението на България и всички народи, както и за цялото човечество и планетата Земя, ще помоли Бог за благословение и еволюция както в личен план, така за всичките си близки, българския народ, всички народи и всички същества на Земята. Критично съществено да се работи с молитвата дадена от Учителя за разбиване на разрушителните планове на тъмнината (виж молитвата в края на поста) и за победата на Светлината и изпълняването на Завета на Христос за идването на Царството Божие на Земята и то специално чрез Второто Пришествие на Христовия Дух в душите, умовете и сърцата на хората. Помолете се и от душа за това, от което имате нужда, защото тази молитва ще управлява живота ви в идните 20 години и дори ще напътства развитието на душата ви за следващите 199 години.

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕПОХАЛНИЯ СЪВПАД НА ЮПИТЕР И САТУРН:
На 21.12.2020 в небето ще съвпаднат само на 6 минути разстояние Юпитер и Сатурн, като по този начин създават нова Епоха в развитието на Земята, защото техния съвпад вече ще се състои във Въздушната тропично-зодиакална стихия и това ще продължи по този начин чак до 2199 година. Това показва, че както преди това на подобни съчетания две империи – Римската и Византийската са изчезнали или напълно са били трансформирани, по същия начин и сега световни империи ще изчезват и ще бъдат променени завинаги. Тук не става въпрос само за падането на една империя и възкачването на друга, но става въпрос за коренна промяна в развитието на човечеството. В предишен подобен период Християнството се утвърди като религия в Европа, а в следващия подобен период Мюсюлманската религия завладя Константинопол. Това показва, че отново пред човечеството предстои базова промяна и велика трансформация на мирогледа и начина на живот.
 
?Тенденциите са към изграждането на планетарна глобална цивилизация с общо правителство и разумно отношение между народите в един общ голям организъм на Човечеството. В този 200 годишен период ние ще станем космическа цивилизация и ще срещнем братя по разум. Но това не е толкова важно… Много по-важно е, че Езотеричното Християнство ще стане основата за истинската духовна еволюция на всички разумни човеци по лицето на Земята. И независимо, че в света открито ще се прояви сатанизма – религията на тъмнината с неговите опити да даде машинно безсмъртие и тотален технологичен и биологичен контрол на съзнанието чрез вградени в мозъка и тялото чипове и модификации на ДНК-то на органи, системи и дори самия мозък с цел тотален контрол и пълна ликвидация на какъвто и да душевен живот… всички тези тенденции на тъмнината няма да успеят, а само ще се провалят в бездната на пълната деградация и превръщането на една част от човечеството в същества, които ще са нещо като машиноживотни, но само ако те изберат това.
 
?Важното е, че душите запазили себе си в нормални човешки тела, които не са модифицирани от ДНК-променящи ваксини и отровена храна, ще продължат своето развитие чрез Чистия импулс на Архай Михаил и Второто Етерно Пришествие на Христовия Дух в душите, умовете, сърцата и волята на хората. Точно този вид еволюирали души няма да се поддадат на тъмнината, а ще останат верни на духовното израстване към Христос – Слънчевия Дух, Който е и Дух на Цялата Галактика.
 
?Именно тези души ще реализират обещаното от Христос Царство на Любовта на Земята под формата на Планетарна цивилизация на Христос. Именно тези души ще постигнат и Духовна връзка с други цивилизации, които са успели да постигнат осъзнаване и връзка с Галактичното съзнание на Христовия Дух.
 
?Ето защо, този вид души ще станат и зародиша на Новия човек в Епохата на Водолея, която ще е толкова близко именно в периода на въздушните съвпади на Юпитер и Сатурн. Може да се каже, че този вид съвпад на Юпитер и Сатурн идва, за да спусне завесата на Епохата на Рибите и да подготви условията за Изгрева на Епохата на Водолея.
 
?В този смисъл на 21.12.2020 разумният човек е призван да направи силна връзка с Христос чрез молитва и преживяването на Второто Пришествие на Христос в Душата през целия ден. Важното е да се визуализира спасението и еволюцията на Човечеството в Христос и единството на индивидуалната душа с всички разумни души в Христовото същество. По този начин ще създадете интензивна връзка между вас и Бог, и заедно с това ще помогнете на Човешката раса и Планетата Земя в тяхната Еволюция.
 
 
?Може да се каже, че този съвпад е изключително съществен за България, защото именно по време на подобни въздушни съвпади и епохи, оформени от Юпитер и Сатурн, са се реализирали изключително съществени процеси и промени в развитието на родината ни. Ето защо, на 21.12 – Денят на Зимното Слънцестоене и един от най-българските дни от годината, се помолете за спасението, еволюцията и прогреса на България в Христовото същество.
 
Христос е Вечността на Любовта!
 
ДОБРАТА МОЛИТВА:
Господи, Боже наш, благи и небесен Баща, който си ни подарил живот и здраве, за да Ти се радваме. Молим ти се, изпроводи ни Духа Си, да ни пази и закриля от всяко зло и лукаво помишление. Научи ни да правим Твоята воля, да осветяваме Твоето име и да Те славословим винаги. Осветявай духа ни, просвещавай сърцето и ума ни, да пазим Твоите заповеди и повеления. Вдъхвай в нас с присъствието Си чистите Си мисли и ни упътвай да Ти служим с радост. Живота си, който посвещаваме на Тебе, за доброто на нашите братя и ближни, Ти благославяй. Помагай ни и ни съдействай, да растем във всяко познание и мъдрост, да се учим от Твоето Слово и да пребъдваме в Твоята Истина. Ръководи ни във всичко, което мислим и вършим за Твоето име, да е за успеха на Царството Ти на земята. Храни душите ни с небесния Си хляб, укрепявай ни със силата Си, за да успяваме в живота си. Като ни даваш всички Твои благословения, приложи и любовта Си, да ни е вечен закон. Защото на Тебе принадлежи царството, силата и славата завинаги. Амин.
 
МОЛИТВА: Господи, Боже на Силите, в Името на Исуса Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем днес и припадаме пред Твоите Нозе. Молбата ни, Господи, е да разбиеш и осуетиш замислите на всички тъмни сили на лукавия, които искат да съсипят здравето и да разорят духовно българския народ и човечеството, между които Си ни пратил. Господи, молим Ти се, чуй и приеми молбата ни, и повдигни душата на българския народ и спаси човечеството, за да не загубят те Твоето благословение. Господи, Ти, който Възкръсна от смъртта и днес реализираш своето Второ Пришествие в нашите души, сам действай сега с могъщата си Воля. Амин.
Ф.Филипов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *