Публикации

Светец изчезва невеществено от ковчега редовно и ходи да лекува. Свети Спиридон поддържа постоянна телесна температура от 36,6 градуса. Ноктите и косата му растат и обувките, които носи, се сменят на всеки 6 месеца

033b

Едно от реалните чудеса на този свят може да се види съвсем близо. Невеществената енергия обладава ковчега, където уж е умрял Свети Спиридон.

Тялото на светеца подържа постоянна телесна температура от 36,6 градуса. Ноктите и косата му растат. И най-странното е, че дрехите и обувките, които носи, се сменят на всеки 6 месеца, защото те се износват така, сякаш не лежи в ковчега, а ходи. 

Пазачът на ковчега каза, че се е случвало ключът да не може да отвори ключалката на ковчега. И тогава свещениците знаят – светецът просто не е в ковчега, той обикаля острова.

Мощите се намират на о-в Корфу, а тази чудотворна икона на о-в Егина. Ако погледнете отблизо,
ще видите, че иконата отваря очите си –-  ***Чудотворната икона на свети Спиридон Тримитунски се намира в манастира,, Света Екатерина“ в Егина. В нея има вградена частица от мощите на светеца. На нея той е изобразен като мощите му. Тази икона е известна с това, че очите на светеца се отварят след молитва пред нея. Хора твърдят че помага за придобиване на пари, но точно толкова колкото наистина трябват на човек.
033b
 
Очаквайте скоро пътешествие до мястото на невеществената сила на светеца, като може да запишете  и – мейла си тук на сайта за да получите подробна информирация. За желаещите да научат повече за свети Спиридон и съдействието му за придобиване на пари може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=5g-jEv-TEKY 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *