Пътешествия 2020

05-07.09.2020г. Свещари Сборяново Демир Баба Теке – светилищата към Сириус с проф.Диана Гергова

 Посещение на Свещари, Сборяново, Демир баба теке с проф.Диана Гергова.

05-07.09.2020г

Уникалният и единствен комплекс в Европа съчетал комуникацията, събирането и разпределянето на земните с космични енергии, които са структурирани и подредените в текета към съзвездието Орион ! Мощни вълни се усещат от мястото и въздействат благоприятно на аурата и енергийните тела в човека !

1. Ден:

– Тръгваме в 7.30 от София. СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНА ГАРА – на 20 метра срешу края на СГРАДАТА НА ЦЕНТРАЛНА ЖП. ГАРА В ПОСОКА ИЗТОК – МАЛКА АВТОГАРА СЕРДИКА. БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ.

Пътуваме по маршрута:
– София – крушунски водопади.
-Около 11:0 0 ще сме на най-голямата каскада от водопади в България с най-богата и специфична енергия. Разглеждане, разходка, воден и праничен ритуал за използване на енергията на водата, както и праната около водопадите. Свободно време за обяд.
– Около 13:00 ч. се отправяме към Ивановските скални църкви. Ивановските скални църкви са уникален по рода си манастирски комплекс, който няма аналог на територията на България. В Ивановските скални църкви може да видите своеобразна мрежа от малки скални църкви, параклиси и килии, които са издълбани в скалите на живописния каньон, който очертава преминаващата от тук река русенски лом. Ивановските скални църкви са издълбани на 32 м. височина над водата/ и Басарбовския скален манастир “ Св.Димитрий Басарбовски/. Притежава красив озеленен двор, пълен с цветя и плодови дръвчета. Пътечката, която минава през него, ще ви отведе до кладенеца, издълбан от Св. Димитрий, вярва се, че водата в него е лековита. В подножието на скалите има две стаи и трапезария. От там 48 стъпала водят до площадка, където се намира нишата, в която е спял Св. Димитрий. Също така там има и скална църква с дърворезбован иконостас.
– Около 17:00 се отправяме към националния археологически резерват Сборяново, където ще нощуваме. Настаняване в хотел в землището на самия резерват. Вечеря ( не е платена ) и лично свободно време.

2 –Ден

– 08:00 – 09:00 Закуска
– Посещение на Сборяново, укрепеният тракийски град, светилището Камен рид, Свещарската тракийска царска гробница, Демир баба теке. Свещари е уникален и единствен комплекс в Европа съчетал комуникацията, събирането и разпределянето на земните с космични енергии, които са структурирани и подредените в текета към съзвездието Орион ! Мощни вълни се усещат от мястото и въздействат благоприятно на аурата и енергийните тела в човека !
Вечеря ( не е платена ) и лично свободно време.

3. Ден

– 08:00 – 09:00 Закуска. Нашият пътуващ семинар продължава към Мадара и посланията които са ни оставили древните там.
Енергийна практика в зоната означена от държавата като „силно енергийна”. Ще усетим енергията на метеорита останал там и лечебното и предпазно въздействие. Уникална Медитация ни предстои в пещерата, Където се стича по стените лековита вода. Който желае може да се умие или събере в предварително подготвена бутилка. Отправяме се обратно към София.
– Приблизително време на връщане обратно в София около 18:00 часа.

Цена 189 лв.
Цената включва:
– транспорт с лицензиран туристически автобус
– застраховка
– 2 нощувки
– лектор
– водач
– беседи
– Посещение на обектите
Цената не включва разходи от личен характер, обеди, вечери и входове за обекти – около 10 -15 лв.

ЗАПИСВАНИЯ :

Молим за следната последователност от действия, която досега е показала добри резултати и улеснява всички:

1. Позвънявате на тел. 0897-660-662, за да проверите за наличие на свободни места.

2. Превеждате сумата (капаро 50 % или цялата ) НА : туристическа компания „ТеДеВе“ ЕООД : Удостоверение за ТО – PKK-01-06022, изд. на 20.12.2007год.

BG59FINV91501017100033 в лева. Първа инвестиционна банка. ( Fibank).
ОСНОВАНИЕ: Залмоксис
ДОПЛАЩАНЕТО СЛЕД ПРЕВЕДЕНО КАПАРО ДО ПЪЛНАТА РАВНОСТОЙНОСТ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ НАПРАВИ ДО 20 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
3. Пращате имейл на: bulgariavidelei@abv.bg

В имейлите е нужно да има следната информация:

1. Трите имена по лична карта

2. Телефон за връзка.

3. От кой град ще се качвате.

Възможни са леки промени в програмата.
Тел. за въпроси: 0897660662,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *