Публикации

Светецът богаташ – дарител – Св. Николай, който банкерите припознават, за да имат успех

НИКУЛДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ до 12.12.2020 С ВИДЕЛЕЙ

Скъпи приятели на Виделей! Преди да ви информираме защо и как подаряваме БЕЗПЛАТНИ семинари в текста по-надолу, то нека споменем богаташа – светец, на който е посветен днешния ден. Всъщност това е единствения светец ПОМАЗАНИК с огромни материални блага, които нарастват поради неговото още по – свещено дело – ДАРЕНИЯТА.

(„Защото ме помаза Господ“. Първото нещо: повярвайте, че сте помазани! Щом повярвате, знанието, което имате, ще вземе друг обрат у вас. Душата ви ще се разшири; в нея ще влезе новият мир, новата радост. Хубавото, което имате сега, това е вашата радост, това е вашето богатство. Сега вие имате капитал от сто хиляди лева златни, но богатството, което ще придобиете чрез по-мазването на Духа, ще струва хиляди милиарди. Когато спечелите това богатство, занесете на Бога своя десятък.– Двадесет и седма беседа от Учителя, държана на 18 март, 1928 г., София – Изгрев.)

Никулден – 6 декември е посветен е на свети Николай Мирликийски, който се почита като избавител на пленниците и покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите. Светецът Николай, чието име означава „Побеждаващ“, се почита и като патрон на рибарите. Според народно-християнския мит той е господар на целия подводен свят – рибите и водните демони. На този ден се украсяват коледните елхи, а на трапезата се поднася риба, чието тяло е покрито с люспи (най-често това е пълнен шаран). Въпреки че днес най-голямо внимание обикновено се обръща на трапезата и празнуването, всъщност благотворителността е много по-близо до духа на Никулден.

Самият Николай Мирликийски е бил човек, който за разлика от други хора, провъзгласени за светци е живял охолно, разполагал е с голямо богатство, често е дарявал пари на нуждаещите се, споделял е своите блага и е помагал по всевъзможни начини, за което се е стараел да не се разбере. Тази традиция се е пренесла и днес в редица европейски страни, където на Никулден се подаряват подаръци.

Затова един от начините да почетем този ден е именно да помогнем на кауза, която ни е присърце.

За съжаление тази година не можем да отбележим по традиционния начин този светъл празник. Затова решихме да го отбележим по НОВ НАЧИН.

Подаряваме ДВА безплатни стационарни и ДВА безплатни онлайн семинари с начало януари 2021г. за всеки, който закупи от нашият магазин през периода 6-9 декември артикули на обща стойност 150 лева.

Опитваме се да покриваме разходите по дейността ни и да подпомагаме духовните творци – лекторите ни – като представяме подбрани книги и следните неща:

1.Книги за: БОГОМИЛСТВО ОРФИЗЪМ ЕЗОТЕРИКА ИСТОРИЯ ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ БЯЛОТО БРАТСТВО ТУРИСТИЧЕСКИ ПЪТЕВОДИТЕЛИ АРХЕОЛОГИЯ НУМЕРОЛОГИЯ КАБАЛА ЗДРАВЕ и др.

2. Енергийни и целебни знаци на дрехи: БЛУЗИ С БЪЛГАРСКИ ШЕВИЦИ И БРОДЕРИИ, С ГЛАГОЛИЦА И РОЗЕТА НА ПЛИСКА. ЕНЕРГИЙНИ ХАРМОНИЗАТОРИ за ЗАСИЛВАНЕ И ДОБИВАНЕ НА ЗАЩИТА НА ОФИС, ДОМ, ПОМЕЩЕНИЯ И ДР. ЕНЕРГИЙНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ

3. С грижа за здравето – подбрани ДОБАВКИ, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА, като с разпространението им се стремим да подпомогнем българските производители.

 

Това е нашия магазин: www.videlei.com

Купувайки от нашият магазин, Вие ни подкрепяте и подпомагате нашата дейност!

Приходите от продажбите се използват за развитие на дейността на Виделей, за заплащане на наеми на зали, хонорари на лектори, наеми на снимачна техника, хостинг и други услуги по поддръжка на сайтовете ни и др.

 

Но ако просто решите да направите дарение за дейността ни и да ни подкрепите – благодарим Ви! Значи ни цените!

Ето как може да помогнетеhttps://videlei.com/bg/about/support

МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ЧАСТ ОТ ДЕЙНОСТТА НИ – 1200 ( ОТ 1900 ) ВИДЕО МАТЕРИАЛИ И ТВ. ПРЕДАВАНИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 17г.: https://www.youtube.com/c/AsenAsenovXermes/featured

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *