Публикации

Това невероятно растение е 100 пъти по ефективно от химиотерапията

20150419143202 142928707588038

 

Това растение е забравено, но има много лечебни свойства, и всичко, което трябва да направите е да го съберете от двора или околните планини. Чаят от глухарче действа на клетките на рака, влияейки им по такъв начин, че те се разпадат в срок от 48 часа.

20150419143202 142928707588038

Нашите баби са правили сиропи от цветчета от глухарче, знаейки, че съдържа много лечебни вещества, но със сигурност не са знаели, че коренът на глухарчето може да помогне при болните от рак.

Учените са открили, че коренът на това растение работи „по-добре“ от химиотерапията защото „убива“ напълно само клетките, които са заразени с рак. В допълнение към това има и диуретични свойства, стимулира секрецията на жлъчката, чисти черния дроб, помага при алергии и намалява холестерола. Той съдържа много важни витамини и минерали, като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Съдържа до 535% от необходимата доза витамин К и около 110% от препоръчителната дневна доза витамин А. Всичко това са факти известни от години.

Университета Уиндзор в Канада извърши първоначално проучване в Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дадоха нова надежда 

за болните от рак. Беше установено, че коренът на глухарче ефективно „убива“ клетките, заразени с рак, без вредни ефекти върху други клетки в организма, пише сайта Natural News.

Джон Ди Карло, 72 годишен мъж, който лично е бил убеден в лечебните свойства на глухарче, е бил подложен на интензивна и „агресивна“ химиотерапия в борбата за своето здраве. Процеса на лечение бил три годишен преди лекарите да го изпратят у дома, за да прекара последните дни със своите близки.

Поради факта, че нямало ефек от химиоитерапията и лекарите не предложли алтернативиза лечение на рака, Джон започнал да пие чай от корена на глухарче като последен опит за спасение. След само четири месеца, според сайта Natural News, този човек е преживял ремисия на болестта. /mall359.com

Днес+

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *