Публикации

Моля, споделяйте: До всички българи по дух, до всички събудени души. Търсим подкрепа, възможности да сътворим поредица от съществени, истински филми за сакралното, духовно наследство на България – богомили, рода Дуло, траки, Орфей и още

 

Защо смятаме, че ние сме подходящи за това Дело: 

След 17г. правене на телевизионни предавания за древната история на България, за забравените и премълчаваните факти в нея и над 1300 излъчени емисии и още 300 неизлъчени видео материали,

след десетките семинари в България и извън нея, водени от дълбоката си вяра във Величието на Българския Дух,

след преоткриването на Богомилските пътеки,

след създаването на маршрутите за духовните пътешествия в Босна и Херцеговина (местата на богомилите и енергийните им източници – пирамидите там), Малта, Украйна – княгиня Олга, Сицилия, Румъния, Франция – катарите, Италия, Словения и още – след създаването на тези в Странджа планина – гробницата на Бастет, Мишкова нива, по светилища и енергийни зони,

след семинарите и походите до свещените места в България – Белинташ, Велинград, Трявна, Габрово и др.,

след съдействието и с партньорството и на други организации,

както и след стотитиците ваши запитвания

преди 5 години узря идеята да сътворим поредица от съществени, истински филми за богомилите, древната история на България, за забравените и премълчаваните факти, Орфей, рода Дуло, княгиня Олга и др. 

През тези 17г. на усилена дейност за събуждане на изконния Български Дух и за приветстване на настъпващия Втори Златен Век на България успяхме да натрупаме опит, да създадем критерии за надеждна, съществена информация и за значимостта на хората, които я поднасят, изследват или се занимават с духовни езотерични практики в България. Тази основа, този фундамент за преценка, задълбоченото вникване в духовните учения, както и 10-тината години на практики в тази посока, особено в Учението на Мировия Учител Беинса Дуно – най-близко до Богомилството, ни дава едно особено важно предимство.

Защото не се предоверяваме на никого на 100%,

а преценяваме посланието на всеки един изследовател, всеки факт,

всяка изнесена информация за Създателите на културата на Европа – Богомилите.

След създаването на маршрутите в Босна и Херцеговина и утвърждаването им в редовно провеждащи се пътуващи семинари, посветени на Учението на Боян Мага и опознаването на пирамидите – (енергийните източници със засилена земна Кундалини), започнахме да събуждаме обществото с кратки видео клипове по темата, статии, интервюта и др. И продължаваме своето поклонническо пътешествие – по земята на Катарите във Франция, Албигойците в Италия, а после се готвим да го разгърнем в Германия, Англия – навсякъде, дето има следи и енергийни зони, знаци на Богомилското присъствие.

Макар и нескромно, но в интерес на истината можем да подчертаем с удовлетворение факта, че сме пионерите във възраждането на спомена за Богомилскто учение. Направихме и първия в историята на света и България събор – честване на създаването на богомилското учение във Велики Преслав през 2015г. Ала самото Начало бе сложено още през 2004г. с първите филми за пътя и следите на учението в България и света.

Идейна подкрепа като лектори ни оказват най – запознатите и ерудирани изследователи, писатели, езотерици и просветени: бившият ректор на Шуменския университет проф. Добрин Добрев, писателя Христо Буковски, Христо Нанев, академици към чувашкия университет Христо и Галя Маджарови, Спас Мавров, Георги Мелихранов, астролога, физик, астроном Филип Филипов, дфн. проф.Георги Василев, катедра „Преславска книжовна школа“, проф. Веселин Панайотов, проф. Ерика Лазарова, доц. Веселина Вачкова, д-р Румен Стоилов. Включиха се и десетки други общественици, лектори, преподаватели и съмишленици, с които правим пътуващите семинари по енергийните зони и исторически значимите места.

Нуждаем се от финансова подкрепа – за създаване на медийна продукция, която повдига самосъзнанието ни като българи, носители на древно знание и огромна история, култура и свещен път, минаващ през Европа и дал културата на този континент. Сега е времето да станете част от Великото дело за въздигане 2-рия Златен Век на България..! Добре дошли всички души усетили себе си, като част от тази мисия!

Ще се радваме да споделите тази информация и ако желаете да помогнете…

Нека всички станем част от Възраждането на Новия Златен Век на България..!

Всеки, който желае да помогне, ако реши да бъде изписано негово лого на фирма, хотел, производство или друго ще бъде ясно и точно отбелязан във всяка серия. Филмите ще се излъчват по няколко телевизии и в интернет – на няколко видео платформи. Само в youtube до момента имаме към 6 000 000 гледания в единия профил (може да го разгледате натискайки ТУК). Всяко спонсорство може да бъде приспаднато от данъците, разбира се, ако желаете това да се случи.

Моля, за контакти не по фейсбук, а на e-mail: asen.videlei@abv.bg.

Благодарим на всички, които приветстват тази идея. Ако решите да сте съпричастни с финансова подкрепа, вариантите са:

1. Банков превод:

Сметка в лева: BG19STSA93000025307630 BIC STSABGSF

Сметка в евро: BG96STSA93000025307699 BIC STSABGSF

Титуляр „Фондация Виделей България“

2. Pay Pal:

www.paypal.me/videlei

 

3. e-Pay:

КИН: 0188054650

4.Revolut:

IBAN: GB32 REVO 00997006 2818 99

BIC REVOGB21

Asen Asenov

5.Еконт

Офис Фердинандова, гр. Бургас

Асен Асенов, тел.0897660662

 

При желание за даряване относно развитието на дадена тема, събитие или дарение насочено към дадена личност от авторите и лекторите, с които правим видео или дарение различно от темите на Виделей, или за инициативи, семинари, лекции, издаване на книги и др. се обадете на 0897660662 Асен Асенов.

Основание: Дарение – видео продукция

Благодарим за подкрепата на идеята за възраждането на Българския Дух!

П.П. Ако имате идея или въпроси, моля не се колебайте да ни пишете: asen.videlei@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *