Публикации

Три са кармите: Карма в не смъртен грях. Кога се разрешава намеса в чужда карма за да се помогне?

images 1

 images 1

Страданието се дели на три: Първо. Страдание още от миналото и то се удвоява и утроява. За душата, която живее в нечистота то се напластява и преми­нава във физичното поле и рушат дадени центрове. Има неща, които могат да се облекчат, но има и неща от смъртен грях. Не се месете там, защото ще понесе­те и вие ако се месите. Трябва да се иска разрешение за подпомагане, иначе вместо да го облекчиш, ще му пречиш да се разплати. Всяко тежко заболяване е и карма. Можем само да напътстваме дадена душа. Нека сама тя да проси. Тогава тя ще има облекчение. Има чеда, които предпочитат да преодолеят своята карма до капка със смирение и безропотност, тогава кармата се изживява бързо и остатъка от дните мина­ват в лекота. Всяко заболяване на вътрешен орган е свързан с някаква тъма от предишен живот.

Ако заболяването на даден организъм е кармично, докато кармата не се изживее, не може да се по­могне. Дори може да си отиде дадена душа. Всяка душа има определена продължителност на живота си, но не всяка карма се изживява за един живот.

Три са кармите. Карма в не смъртен грях, която се изживява за един живот. Има случаи, обаче когато се усложнява и са нужни няколко прераждания. Втората карма е в частично изживяване, но и натрупване на нова. Никоя душа не поема чужда карма. Ако се на­прави връзка с дадена душа, тогава се създава карма, но ако са в чистота, карма помежду си не създават две свързани души. Кармата идва от неразумните чеда. Сега е векът на разплатата и затова сега е тежко. Тряб­ва да се разплатим защото идва новото на света. Ид­ват и чада, които не само не са ликвидирали кармата си, но са я и удвоили. Висшите същества хвърлят светлината, за да се пробудят душите, които идват да пое­мат голямата светлина. Не всичко приемайте за карма – има и лош характер в дадени чада. Ако всеки стои на своята позиция, то не е кармично. Има и кармична тъма, която минава и през ума. Има неща, засягащи умственото. Това повече се среща у изродените чада.

Слава Севрюкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *