Здравейте българи!
Направихме център в София с работно време, за да имате достъп до многото информация, практики, подбрана литература (историческа, духовна, езотерична и др), до енергийни знаци, хармонизатори, съоръжения, които може да ползвате на място.

Адресът на центъра е: кв. Манастирски ливади, ул. Флора 65, Бизнес сграда Евроцентър, ет. 6

Тук се провеждат  и срещи с уважавани от цяла България лектори – историци, изследователи, журналисти, писатели и е съхранена част от информацията събирана през последните 18г. от нас. На разположение са и 37 000 (тридесет и седем хиляди) книги. Всичко това го правим да запазим съкровения блясък на духовния импулс и знание на Родината ни, която е оплодила духовно цяла Европа и целия свят.
На разположение са и книги, които може да вземете безплатно, като ги върнете в удобно за вас време.
За ползване на енергийни хармонизатори в центъра се регистрирайте тук или се обадите на телефон 0886 27 32 55.

За въпроси и уточнения във връзка с пътуванията можете да се обадите на  телефон: 0876 29 78 78.

Добавяме ежеседмично инициативи и правим събитията за месеци напред.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник: 14:00 – 19:00 ч.
Вторник: 14:00 – 19:00 ч.
Четвъртък: 14:00 – 19:00 ч.
Петък: 14:00 – 19:00 ч.
Тел.: 0886 27 32 55

За друго удобно за вас време, моля позвънете на посочения телефон.

Предстоящи събития в център Виделей София

26.03.2022 г. София Курс по Езотерична Астрология I-ва година – 3

Фондация Виделей България организира обучение в школа по Eзотерична Aстрология в България съвместно с български преподавател – инж. Катерина Гогова.

22.01.2022 г. София Посланието на тайните посветени Българи. Мироточенето и Светците. Могъщите Богомили. Ученици на Боян Мага.

Феноменът Мироточене -  тайните богомили, които мироточат? Те ли са "припознатите" светци и чудесата, които правят. Могъщите ученици на Боян Мага.

Енергийни хармонизатори

ГОЛЯМ ДОДЕКАЕДЪР С ОСНОВА ОРГОНИТ

375.00лв.
Голям додекаедър с основа оргонит: размер 24/24 см, материл месинг Додекаедърът осъществява силна връзка с космоса и земята и ни помага да постигнем пълна хармония с енергиите, които идват от космоса и от майката земя. Нашата ДНК, кодираща информацията, се състои от додекаедри и икосаедри. Додекаедърът е естествен йонизатор, неутрализира вредните положителни йони и излъчва отрицателни йони, без които е невъзможно нашето съществуване. С отделянето на тези отрицателни йони той изчиства атмосферата, подобрява дишането, успокоява ни, предпазва ни от вредни излъчвания. Срок на изработка - 10 работни дни.

Махало IZIS 8 батерии голямо

35.00лв.
IZIS е духовен тип махало с формата на египетски кръст Анкх, символизиращ живота Махалата са с 4,6 и 8 батерии /плочи/, те са усилвател на положителните вибрации, колкото е по-голямо едно махало и с повече батерии има по-голям периметър на действие. Желателно е махалото да бъде винаги с нас – в чантата, на работа, в къщи, близо до нас по време на сън. Уравновесява и хармонизира дейностите на енергийните центрове на нашето тяло. Пречиства и осигурява защита на енергийното поле около нас. Предпазва от злополука, завист и други негативни емоции,  подобрява реакциите ни по време на шофиране.

МЕР-КА-БА – АКТИВАТОР

210.00лв.255.00лв.
Малка с кристали: размер 20/20 см Голяма с кристали: размер 30/30 см Изчиства енергийните канали и хармонизира чакрите. • Излъчва сребърни вибрации, които ни предпазват от психични - енергийни нападения, унищожава бактерии и вируси. • Заздравява и изчиства аурата. • Стимулира жизнената сила – прана. • Лесно влизане в състояние на медитация. • Дава нови идеи и ни помага да вземем правилните решения. • Уравновесява мъжката и женската енергия в тялото. • Свързва ни с елементите на Земята и мъдростта на Вселената. • Повишава, активира и изчиства водата и храната /поставя се над съда с вода или храна/ • Чувствително подобрява фън шуй. Срок на изработка - 10 работни дни.

Книги

Боян Мага: Мистерии български – Юбилейно издание

12.00лв.
В нашето минало няма по-загадъчна личност от тази на Боян Магесника. Споменът за него е някаква скъпа национална тайна и гордост... смътно досещане за непостижима в своята забуленост загадка..

Светците на народа

9.00лв.
Чудесата и рецептите на дядо Добри, Ванга, Петър Дънов, преп. Стойна, Любомир Лулчев, свети Серафим Софийски, дядо Влайчо, Петър Димков, Слава Севрюкова, Вера Кочовска, отец Георги от Жегларци.  

Крион: Човешката Акаша

16.00лв.
Някога питали ли сте се откъде води началото си вашата личност? Ами страховете и фобиите ви? Има ли значение това, че сте сте живели и преди? Тази книга е написана, за да отговори на тези и на много други въпроси.

АГАРТА – ЦАРСТВОТО НА ПОСВЕТЕНИТЕ

12.00лв.
CЪДЪPЖAHИE Πpeдгoвop ĸъм тpeтoтo издaниe Πpeдгoвop ĸъм втopoтo издaниe A. Ceнт-Ив Д’Aлвeйдъp (Kpaтъĸ живoтoпиc и пpoизвeдeния) Cъщecтвyвaт ли в cвeтa

Д-Р МОРФИ СКАРЛАТОВ – КОМПЛЕКТ ЧЕТИРИ КНИГИ

83.60лв.
Четирите книги на д-р Морфи Скарлатов, от издателство ДЕМИУРГ: "Индия-другата планета", "Пръски от океана", "Арабите- рицарите на пустинята", "Людмила Живкова Бялата лястовица на България"

ХРИСТО БУКОВСКИ – ЧЕТИРИЛОГИЯТА ЗА БОГОМИЛИТЕ

56.00лв.
Христо Буковски е един от най-големите изследователи-писатели на тези теми. "Настана времето да отпушим тайните проходи към отминало­то време, като разчетем посланията на Посветените ни пред­течи и самите ние да станем посветени."

Даоистка вътрешна алхимия

12.00лв.
Вътрешната алхимия, наричана даоистка йога, е сложен комплекс от психически и физически упражнения, насочени към достигане на крайната цел на даоизма - безсмъртие, усъвършенстване и единение с всичко съществуващо. Упражненията от вътрешната алхимия се използват активно и в съвременния Цигун.Предлаганият трактат е един съвременен компедиум, посветен на даоистката вътрешна алхимия, който описва последователно всички основни стадии на даоистката йога.

Енергийно лечение за жени

16.00лв.
Върнете си личната сила, радостта и чувството за удоволствие от живота, като възстановите вашето енергийно поле. „Енергийно лечение за жени“

ГОЛЕМИЯТ ЗАГОВОР СРЕШУ БЪЛГАРИТЕ – ТОМ 2

12.00лв.
"До днес светът антагонизира в царството на сенките: еврейство или Християнство; земен или Божествен живот... Той ги възприема като два полюса, а не като два етапа от еволюционната стълба на живота. Невъзможно е да се унищожи "вредният" полюс на магнита. Говоря за утвърждаване и разширяване, включващо и двата " полюса".