Здравейте българи!
Направихме център в София с работно време, за да имате достъп до многото информация, практики, подбрана литература (историческа, духовна, езотерична и др), до енергийни знаци, хармонизатори, съоръжения, които може да ползвате на място.

Адресът на центъра е: кв. Манастирски ливади, ул. Флора 65, Бизнес сграда Евроцентър, ет. 6

Тук се провеждат  и срещи с уважавани от цяла България лектори – историци, изследователи, журналисти, писатели и е съхранена част от информацията събирана през последните 18г. от нас. На разположение са и 37 000 (тридесет и седем хиляди) книги. Всичко това го правим да запазим съкровения блясък на духовния импулс и знание на Родината ни, която е оплодила духовно цяла Европа и целия свят.
На разположение са и книги, които може да вземете безплатно, като ги върнете в удобно за вас време.
За ползване на енергийни хармонизатори в центъра се регистрирайте тук.

За въпроси и уточнения във връзка с пътуванията можете да се обадите на  телефон: 0876 29 78 78.

Добавяме ежеседмично инициативи и правим събитията за месеци напред.

Посещението на центъра ни в София става след предварително обаждане.

📞 Телефон: 0899636335

📧 Email: videlei.store@gmail.com – Моля, използвайте за въпроси, свързани с магазина.

📧  Email: videlei.travel@gmail.com – Моля, използвайте за въпроси, свързани с пътувания.

Предстоящи събития в център Виделей София

Енергийни хармонизатори

Книги

Боян Мага: Мистерии български – Юбилейно издание

12.00лв.
В нашето минало няма по-загадъчна личност от тази на Боян Магесника. Споменът за него е някаква скъпа национална тайна и гордост... смътно досещане за непостижима в своята забуленост загадка..

Светците на народа

9.00лв.
Чудесата и рецептите на дядо Добри, Ванга, Петър Дънов, преп. Стойна, Любомир Лулчев, свети Серафим Софийски, дядо Влайчо, Петър Димков, Слава Севрюкова, Вера Кочовска, отец Георги от Жегларци.  

Агарта – Царството на посветените

12.00лв.
CЪДЪPЖAHИE Πpeдгoвop ĸъм тpeтoтo издaниe Πpeдгoвop ĸъм втopoтo издaниe A. Ceнт-Ив Д’Aлвeйдъp (Kpaтъĸ живoтoпиc и пpoизвeдeния) Cъщecтвyвaт ли в cвeтa

Д-Р МОРФИ СКАРЛАТОВ – КОМПЛЕКТ ЧЕТИРИ КНИГИ

Original price was: 88.00лв..Current price is: 83.60лв..
Четирите книги на д-р Морфи Скарлатов, от издателство ДЕМИУРГ: "Индия-другата планета", "Пръски от океана", "Арабите- рицарите на пустинята", "Людмила Живкова Бялата лястовица на България"

ХРИСТО БУКОВСКИ – ЧЕТИРИЛОГИЯТА ЗА БОГОМИЛИТЕ

Original price was: 59.00лв..Current price is: 56.00лв..
Христо Буковски е един от най-големите изследователи-писатели на тези теми. "Настана времето да отпушим тайните проходи към отминало­то време, като разчетем посланията на Посветените ни пред­течи и самите ние да станем посветени."

Даоистка вътрешна алхимия

Original price was: 12.00лв..Current price is: 10.20лв..
Вътрешната алхимия, наричана даоистка йога, е сложен комплекс от психически и физически упражнения, насочени към достигане на крайната цел на даоизма - безсмъртие, усъвършенстване и единение с всичко съществуващо. Упражненията от вътрешната алхимия се използват активно и в съвременния Цигун.Предлаганият трактат е един съвременен компедиум, посветен на даоистката вътрешна алхимия, който описва последователно всички основни стадии на даоистката йога.

Енергийно лечение за жени

16.00лв.
Върнете си личната сила, радостта и чувството за удоволствие от живота, като възстановите вашето енергийно поле. „Енергийно лечение за жени“

Големият заговор срещу българите Том II

20.00лв.
"До днес светът антагонизира в царството на сенките: еврейство или Християнство; земен или Божествен живот... Той ги възприема като два полюса, а не като два етапа от еволюционната стълба на живота. Невъзможно е да се унищожи "вредният" полюс на магнита. Говоря за утвърждаване и разширяване, включващо и двата " полюса".