Публикации

Учение за бялата раса ??

Колкото и да се „въздигаме“ и наистина въздигаме, или да си мислим, че го правим ( по-добре да правим разбира се нещо- както казва Учителя : “ по добре от един извор да тече мътна вода, ако не може да е бистра, отколкото да е пресъхнал“ ), по-добре да действаме- медитираме или в повечето случеи дремем, мислим, че викаме ангели или архангели ( все едно кокошка да си мисли, че може да те викне от заниманията ти когато тя реши ) да влизаме и излизаме в акаша ( разбирасе това са инсинуации..:)) понеже в Акаша се допускат само истинските чистите по ум, сърце и душа, но все пак заради занимавката има буферна зона – уж акашова за да не се чупи хатъра на хората и там, както децата в детската градина ги занимават с една илюзия – дядо Мраз – така и в буферната зона занимават наивните души, но е редно да го има това, понеже е нормално да има детска градина, 1,2, 3- ти клас в обучението и така..

Но да се върнем на основаната тема..Хм.. Коя ли беше тя..:) Само сега се надавам всичките „минали“ през акаша и тези които са ги минали да се успокят – да прецакали са ви- нормално, няма как да сте в акаша, ако ядете себеподобните си братя по разум, нямате окултно обучение, и най-важното – АКО НЯМАТЕ РАЗВИТИ ДОБРОДЕТЕЛИ. САМО ТЕ водят до развитие на духовност, достигане ниво Светия, приближаване към Бялата ложа и само чрез тях, а не ЧРЕЗ ТЕХНИКИ се постига Светлата Страна. Но както е казано в Писанието : “ Княза на този свят е Сатаната, а това са 7 духове.. И никой човек неможе да се бори с тях.. Учителя коментира : „Сатаната е толкоз силен, че може да сложи целия свят под нокътя на малкия си пръст, но Господ е толкоз силен, че може да сложи сатаната под нокътя на малкия си пръст…“. Няма как човек да се противпоставя на злото, нито да се бори с него.. И

зхода е само един Смирение, но не и примирение.. Това разбира се е за напреднали.. Не очаквам всеки да разбира Конфуций, Учителя, Лазарев или Лао-Дзъ.. Но все пак да конспектирам някой неща..

За тези, които не са в детската градина..

Да, ще ме упрегнат в его.. Но по-добре да ме упрекнат и да мислят над това, че няма нужда да отричат едно или друго..

Да си вървят по пътя, но да знят че ВИСШЕТО УЧЕНИЕ, НА ВСЕМИРНАТА БЯЛА ЛОЖА, МАГИСТРАЛАТА ЗА ДОСТИГАНЕ ДО ТВОРЕЦА КЪМ МОМЕНТА Е УЧЕНИЕТО НА МИРОВИЯ ДУХ, 2-РИЯ ОТ ДЕСЕТТЕ ГОЛЕМИ БРАТЯ…НАЙ-МАЛКИЯ ОТ ГОЛЕМИТЕ БЕЛИ БРАТЯ-УЧИТЕЛЯ БОДХИСАТВА БЕИНСА ДУНО… ПОЗНАТ КАТО ПЕТЪР ДЪНОВ, ПРЕДИ ДА СЛЕЗЕ ДУХА В НЕГО.. И ЧЕ ПОВЕЧЕТО НАМРЪЩЕНИ ХОРИЦА В БЕЛИ ДРЕХИ НА РИЛА, КОИТО ТЕ КРИТИКУВАТ С ПОГЛЕД И СЕ МИСЛЯТ ЗА МНОГО ДУХОВНИ-КОЛКОТО СА ПО НАМРЪЩЕНИ.. НЯМАТ ПОЧТИ НИЩО ОБЩО ВЕЧЕ С НЕГО..НО ПАРАДИРАТ С БЕЛИТЕ СИ ДРЕХИ.. ЕХОТО ОТ МИНАЛИ ЖИВОТИ-ОТТЕКВА В НЯКОИ ДУШИ ПРЕХЛАСВАЩИ СЕ ПО ИНДИЙСКИ И ДР. ИЗТОЧНИ ПРАКТИКИ.. НО ТЕ СА ЗА ОТМИНАЛИ ВРЕМЕНА.. ЗА ЕДНА ЗЕМЯ С ДРУГА ПО-НИСКА ВИБРАЦИЯ.. ЗА РАСА, КОЯТО НЕ Е БЯЛА.. И КОЯТО БЯЛА РАСА СЕГА ИМА ДРУГИ, ФИННИ ЕНЕРГИЙНИ КАНАЛИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ УВРЕДЯТ ОТ ИЗТОЧНИТЕ ТЕХНИКИ. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО КАЗВА ТОВА ПОСТОЯННО И АКО БЯХА НА МЯСТОТО СИ СЕГА- ТЕЗИ ИЗТОЧНИ ТЕХНИКИ, И НЯМАШЕ НУЖДА ОТ НОВИ ВИБРАЦИИ, НОВО УЧЕНИЕ НА БЯЛАТА РАСА-ТО УЧИТЕЛЯ НЯМАШЕ ДА СЛЕЗЕ. ИЛИ ЩЕШЕ ДА ОБРЪЩА И НАСОЧВА ВНИМАНИЕТО КЪМ ИЗТОЧНИТЕ УЧЕНИЯ. НО ВРЕМЕТО ИМ Е МИНАЛО, А НИЕ КАТО БЪЛГАРИ ИМАМЕ МИСИЯ – БЪЛГАРИТЕ ПО ДУХ РАЗБИРА СЕ – ДА ВЪВЕДЕМ В СВЕТА УЧЕНИЕТО НА БЯЛАТА ЛОЖА, НА БЯЛОТО БРАТСВО, А НЕ НА ЗАКОСТЕНЯЛИТЕ БЕЛИ ДРЕХИ. ВРЕМЕ ДА ОСЪЗНАЕМ ЕДНО ОТ ЗНАЧЕНИЯТА НА БЕИНСА ДУНО : – Божието слово Е Истината Надеждата и Спасението на Арийската раса. Друго Умуване Няма ОСВЕСТЕТЕ СЕ..!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *