Публикации

Учителя за българите и България: мисия, качества, практики, отношение, духовен елемент, задачи, дух и култура, бъдеще!

2000000

 Пускаме за първи път в духовната история на България и историята на Бяло Братство книгата за Българите и България от Учителя. Това е само първата част с 300 цитата (и около толкова страници) във формат А5.

Може да си част от изпълнението на повелята на Учителя! Да допринесем за разрастване на Учението към все още търсещите млади души! Това са свещени слова на Учителя, подредени и осветяващи нашия път като души в България. Смятаме, че си заслужава да стане настолна книга на всяко дете, на всеки младеж, на всеки човек! Запазва и показва истинската духовна история на България в света и величието на Българския Дух! Научаваме неизвестни до сега моменти, методи и практики!

БЕИНСА ДУНО -Учителя

(Петър Дънов)

със Заглавие: „За Българите и България“

Идеята и съставителството е труд и дело на Приятел, идейна Душа и просветител – Калин Христов. Проверени са и събрани из всичките беседи (3900 лекции и беседи) на Учителя всички тези текстове, където е говорил за България, българите, за Славяните и за нашата Мисия като Народ и много неща косвено и пряко свързани с тази тема. Книгата е много силна, носи голяма мощ и послания специално за нас от духовния импулс на Великата Бяла Ложа към Българите!

Нуждаем се от финансова подкрепа за издаванетов книжна форма, защото смятаме, че това е Жива книга, Живо Слово и докосването до хартията е специално, силно въздействащо, енергийно заради мощта на Божието Слово на Учителя, концентриранo и поднесенo по този начин.

За около 1000 бройки са ни нужни около 2800 – 3000 лв. (разходи по отпечатване, редакция, предпечат, транспортни и др.) Всеки може, ако реши да помогне с каквато пожелае сума: 5-10-50-100 лв. Или каквато прецени.

Смятаме, че фондация Виделей е доказала заслугата си в разпространението на идеите и мисията на Бялата Ложа и достига до хиляди хора в различен път на духовно развитие. (Тук може да видите над хиляда филми, клипове и видео материали за делото ни: НАТИСНИ).

Фондация Виделей създаде семинарите, пътуванията, пътя на Богомилите в Босна и Херцеговина, Франция, Италия, Испания, а сега и в Киев – Украйна.

Събудихме още и интереса към Странджа планина, Йоан Рилски, Преподобна Стойна и др. Това става чрез телевизионни предавания от 12г. в бургаската телевизия „Канал 0”( която се разпространява в 14 града на България ), излъчвания, повторения (вече са над 2860 от началото 2004г.), чрез организирането и провеждане на над 200 беседи и срещи за духовното развитие в страната и чужбина от около 10г. с уклон към Учението на Беинса Дуно – Учителя.

Имаме и телевизионен канал от 6г. с около два милиона гледания на профила ни в youtube (вижте тук: натисни),

2000000

 

десетки хиляди симпатизанти в социалните мрежи в различни групи и страници: Форум Здраве, Виделей, Videlei, Пътя на Духа, Познанието и Силата, Духовна общност България, Духът и здравето на човека, Био – енергийни семинари – екскурзии, Полезните и вредните храни и др.

Тези медийни канали ползваме за по-осезаемо или по-леко разпространение на Учението, според степента на готовност на различните хора, поели по пътя на духовното израстване.

Разпространението на тази книга помага за насочване търсещите души в посока на Учението и допринася за изпълнението на заръката на Учителя, като Българи да разпространяваме учението все повече в страната и по света!

Ползваме сметката на фондацията за точна отчетност на постъпилите дарения и извършените плащания към печатница и книжарници. Всеки, който реши да подкрепи издаването на книгата, ще получи пълен отчет.

Защо чрез Виделей?

Защото Виделей и лекторите, симпатизантите и голяма част от приятелите, идвали с нас и на беседи, и семинари, стоят в основата на събуждане и въздигане спомена за Богомилите (с начало предаванията с Христо Маджаров – 2005г, вижте тук : натисни), което течение преди векове е началото на влизане на Учението в бялата раса през Сирия и Велики Преслав – България в цяла Европа, като Катари – Франция, Албигойци и Патерини – Италия, Квакери, Торбеши, Добри хора и др., но този импулс на засяване на Христовото съзнание се случи! Сега Бяло Братство утвърждава Христовия принцип – Учението, което като бяла пелена ще обхване цялата Земя! И ние имаме шанса и възможността да помогнем за това!

В последствие след издаването и разпространението на тази книга средствата от нея ще финансират следващия тираж, а и отпечатването на друга Духовна Литература. Виделей съдейства за популяризиране и продажбата, но не се продава от Виделей. Ще информираме точно как ще става това на малко по-късен етап в сайтa: www.videlei.com 

По желание на съставителя, тя се продава на цена около 12-15 лв, около 300 страници формат А5. Първи том. Ето основната визия, която ще има лека корекция в снимката:

 

14488890 10207139655309400 1088469499 o 1

Вариантите за подпомагане са следните:

Първи: Сметка на Фондация Виделей :

Сметка BG89STSA93000022355436 – в лева – ДСК банка

Сметка BG56STSA93000022355448 – в евро – ДСК банка

Като фондация в обществена полза може да предоставим договор за дарение. С него може, ако сте фирма, да се приспаднат до 10% данъци. Моля да напишете „дарение” в основанието, защото в другия случай без упоменато „дарение” отива като приход с фактура и се облага с данъци.

Само ни изпратете емайла си.

 

Втори:

Чрез системата ePay.bg. Не е нужно да имате регистрация в тази система, за да преведете суми. Почти всяка една банка има гише, което работи с ePay или още наречена Изипей и е достатъчно да продиктувате кода – така наречения КИН, който е: 0188054650 – на гишето и сумата, която желаете.

Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Номер на получателя в ePay.bg – КИН: 0188054650 Асен Асенов

 

Трети:

До офис на Еконт, гр. Бургас, ул.Фердинандова, до поискване Асен Асенов.

Tel.0897660662

Съобщението се изпраща до определен кръг от хора ( не е до всеки, който симпатизира на идеите ), които смятаме, че е нужно да прочетат този апел.

Благодарим!

„В изпълнението Волята на Бога е Силата на Човешката Душа”!

основната формула, дадена от Учителя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *