Публикации

Вече са създадени първите електромагнитни лекарства

Телепортиране на лечебна информация
* Вече са създадени първите електромагнитни лекарства 

Много са интересни експериментите, изпълнени от доктора на биологичните науки акад. Пьотр Гаряев. Той вкарва на 30 опитни плъха смъртоносна доза алоксан – отрова, която убива клетките на задстомашната жлеза, изработваща инсулин. В резултат гризачите с тежък диабет, изпадат в кома и 24 от тях бързо умират. Оцелелите 6 животни вече агонизират, когато са разделени на две групи и обработени с информация за здраве. В резултат всички започват бързо да оздравяват.

В лъча на лазера, който след като многократно се отразява от огледало, създава стояща светлинна вълна, разполагат жлеза на здрав млад плъх. На определени режими от жлезата се „взема“ информация за здравето, която „запомнят“ носителите на светлината – фотоните. Чрез използване на телепортация от втори род учените успяват да прехвърлят инфорцията за здравето на езика на светлината през езика на информацията на езика на радиовълните. Подлагат умиращите плъхове на въздействието на

светлини и радиовълни, носещи тази информация.

Три плъха, получаващи светлинна и радиовълнова информация, само след три денонощия започват да се оправят: най-напред им спада нивото на захарта в кръвта, а после излизат и от комата. Останалите плъхове са облъчени само с радиовълни и оздравяването им върви значително по-бавно. Те идват на себе си едва на деветия ден.

И така, учените създават нов метод за борба със захарния диабет, от който страдат милиони хора. По-рано те са вземали информация от ДНК и са я пренасяли върху обекта, но вече е ясно, че е достатъчно тя да се вземе от някаква тъкан или орган на здрав човек, което не му нанася никаква вреда, и тя да се внедри в увредената тъкан или орган на болния.

Вместо трансплантация – телепортация на лечебна информация.

Това са първообрази на медицината на бъдещето – казва акад. Гаряев. –Не ни трябват вредна химия, фармацевтични производства, които тровят с отпадъци околната среда. Оказва се, че човек може да се лекува с електромагнитни лекарства, произвеждани от самия организъм. Образно казано, във вълновия апарат на наследствеността, в този пулт за управление на саморегулацията, трябва с помощта на физични полета – аналози на такива полета в организма – да се натиснат определени бутони и човек да стане здрав.“

За да се поддържа обаче здравето, не бива да се допуска внедряване на негативна информация в течностните среди на организма, както и във фините /информационните/ структури на човека. Или да се научим да се избавяме от нея, преди тя да се прояви като болест на равнището на физическото тяло.

След като лекарите навсякъде признаят, че физическото тяло и фините тела са само особени носители, даващи възможности на нашия Дух да функционира във физическия план на битието, ще започнат кардинално да се променят методите на лечение и поддържане здравето на човека.

Виталий и Татяна ТИХОПЛАВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *