Публикации

12.12 ПРЕДСТОИ ВЕНЕРИНО ЗАТЪМНЕНИЕ – живите същества могат да преживеят рязко изчезване на енергиите на Любовта, Топлината и Доброто. ПАЗЕТЕ ЛЮБОВТА И СЪРЦЕТО СИ

Информация по тази тема няма да намерите в обикновените астрологични сайтове и за съжаление голяма част от астролозите не подозират за това явление. Става въпрос за Венериното затъмнение или казано по друг начин: Окултацията на Венера от Луната. Венера се намира в оста на Съзвездието Везни и 2 дни преди изключително съществените затъмнения на 14.12 се реализира Лунно скриване на Венера – планетата на Любовта, Чувствата, Женските енергии, Красотата, Изкуствата, Материалните блага и финансите.

Венера е регулаторът на всички любовни, емоционални, естетични, касаещи изкуствата, женски, партньорски и финансови процеси, което означава, че когато тя спре да се вижда за около 68 минути тези процеси престават да се регулират и могат да навлязат в екстремни движения и прояви. Ето защо, разумните човеци трябва да са в особено самонаблюдение, себеконтрол и будност спрямо вътрешните психични и емоционални процеси и те самите да контролират своите емоции, чувства и преживявания съзнателно и целенасочено.

Това е знаменателен момент, подобен на този, който се случи дни преди Нова година 2020, когато имаше Юпитерово затъмнение заедно със Слънчево затъмнение. Отново един от добротворците изчезва за земните жители и то много близо до датата на Слънчево затъмнение. Това означава, че както в края на миналата година имаше редица знамения за големи промени в света и те се реализираха с огромна сила, то сега отново е налице ситуация, чрез която Космоса показва, че предстоят нови сериозни и засягащи цялата планета събития, които идват, за да ликвидират стария свят и мирогледа на човечеството преди новата Епоха, която започва от 21.12.2020, когато Юпитер и Сатурн съвпадат, показвайки именно началото на Новата Въздушна Епоха в развитието на Планетата.
 
Независимо, че това затъмнение не засяга пряко България, а само САЩ, Канада, Мексико и Япония, защото е видимо пряко от територията на изброените държави, то пак има огромно значение за цялото човечество, защото когато Венера спре да се вижда на която и да е точка от планетата Земя дори и като се използват телескопи, това винаги е знамение за резки процеси в Астралния свят на Земята, които ще повлияят на всички същества с емоции, чувства и желания. Венера е регулаторът на всички любовни, емоционални, естетични, касаещи изкуствата, женски, партньорски и финансови процеси, което означава, че когато тя спре да се вижда за около 68 минути тези процеси престават да се регулират и могат да навлязат в екстремни движения и прояви. Ето защо, разумните човеци трябва да са в особено самонаблюдение, себеконтрол и будност спрямо вътрешните психични и емоционални процеси и те самите да контролират своите емоции, чувства и преживявания съзнателно и целенасочено. Важно е също така душите, които искат да служат на Космичната Любов, да се молят за човечеството с цел защита и съхранение на енергиите на Любовта в Глобален план. По този начин, хората могат да помогнат на Венера – Представителката на Космичната Жена в нашата Слънчева система. Тази съзнателна помощ със сигурност ще има сериозни положителни кармични резултати в бъдещето, защото Любовта никога не отпада, тя не изчезва и не забравя, и тези, които са й служили в критичен момент, ще бъдат благословени и помилвани от Нея!
 
Нещата не спират до тук, но съвпада на Луната и Венера на 12.12 участва в мощна положителна триъгълна конфигурация с равнобедрена форма, наречена Покрив. Тя е образувана от 6 космически фактора – съвпада на Слънцето, Меркурий и Южния Лунен Възел, Плутон и затъмнителния съвпад на Луната с Венера. Нещата не спират с това, но един от сериозните акценти в тази симфония от космически образи е и фактът, че затъмняването на Венера от Луната се случва на фона на Оста на Космичната Везна, ясно видимо на видеото, което съм предоставил. Цялата тази съвкупност от Небесни имагинации показват изключителна активност на Духовния свят.
Налице е предупреждение в личен план спрямо всички хора, че в сърдечен и партньорски план са възможни неблагоприятни емоционални събития и разумния човек трябва да се предпази от тази рязка промяна в Астралния свят. Справедливостта и закона, кармическите и причинни процеси преминават през рязка трансформация и човек трябва да е особено внимателен и да не предприема важни дейности в периода 7-15.12 особено на Любовен план.
 
Ако изразя нещата в резюмирана форма, ще кажа следното: живите същества могат да преживеят рязко изчезване на енергиите на Любовта, Топлината и Доброто, и за целта ние хората, които имаме будност за предстоящите събития сме длъжни да насочим молитва утвърждаваща Вечността на Присъствието на Божествената Любов, която е Неизменна и Абсолютна. Тази молитва трябва да бъде съчетана с визуализация, която обхваща всички живи и чувстващи същества на Земята, визуализация, изграждаща Любовна аура и щит от Божествени сили около всяко дишащо същество. Тази молитва и визуализация е особено съществена за всички девойки и жени, и за всички хора на изкуствата, и всички хора, които обичат искрено и душа, защото те са под прякото управление на Венера и когато тяхната планета изчезне от небето за около час между 22:20 и 23:30 Лондонско време (23:30 на 12.12 до – 00:30 на 13.12 БГ време) тези чувствителни души трябва да са под тоталната защита на Добрата молитва (вижте я тук: https://triangle.bg/books/reference.2004/prayers-good.html ), която се обръща към Христос с най-свещени и любящи думи. Ние Българите имаме важна мисия в тази ситуация, защото за нас в България Венера няма да се скрие. Ето защо, именно в България молитвата трябва да е особено интензивна и насочена към целия свят, Любовта и Принципа на Жената в света.
В глобален план е възможно да има крайно и грубо посегателство към женския принцип, лидер жена, човек на изкуството или град под силното влияние на Венера, или нещо с естествена красота и естетическо значение, посегателство, извършено от разбеснели се тълпи или груби и неадекватни, налудни хора, водени и платени от тъмни конспирации на задкулисните игри на геополитиката. Финансите на света и по-специално на Европа, и на фирмите под влиянието на Венера са застрашени от сериозни спадове и борсови сривове. Тъй като е налице близка поредност от Венерино и още две други затъмнения (за тях ще дам още информация в специален пост) се изисква адекватна и бърза намеса на политическите лидери в света, които искат да съхранят красивото и доброто в живота. Това засяга с особена сила не само САЩ и западните държави, но и всички държави от Централна Европа, намиращи се на 17 градуса източен меридиан +-5 градуса.
Споделете поста на вашата стена и в групи и страници, в които участвате, за да помогнете на повече хора. БлагоДаря!
Божията Любов е Вечна и Неизменна!
Автор Филип Филипов
 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *