Събития архив

За деня на будителите 01.11.2014г. Организираме 2 дневна, ( без такси ) будна среща-семинар-събор за спомняне, реабилитиране и осветляване на богомилското значение за България, за Европа и за света във Велики Преслав.

Приятели, на 01 и 02 Ноември 2014 организираме 2 дневна, ( без такси ) за деня на Будителите-Будна среща-семинар-събор за спомняне, реабилитиране и осветляване на Богомилското значение за България, за Европа и за света във Велики Преслав. Без претенции за официоз… Без помпозност… Това е разходка до Златната църква, за която се твърди, че е много специална, силно енергийна, портал, място, където се наблюдават различни явления, светлини и необясними случки…Кратък ритуал с хляб и вино, песни, посещение до двореца в Преслав, събеседване – семинар в залата на хотела, приятелска среща, добро настроение, вечеря, много усмивки..:) Поканени са още и Спас Мавров, Жоро Мелихранов и др. На сутринта в неделя, който желае може да посрешнем слънцето, малко упражнения за енергийните тела и засилване на аурата, отново беседа и към обяд потегляне за родните си места. Програмата – каквато мислим да я сътворим с професор Дамян Попхристов ще я сложим скоро тук. Придвижването е по собствен избор – с кола или автобус.

Настаняването ( 20 лв. на легло ) в хотела е от 11:00 до 14:00. в 14:00 Среща в ресторанта на хотела за кратко разяснение за програмата. Хотела е „Омуртагов мост“.

Ето го : http://www.bghotelier.com/detaili-hotel-omurtagov-most Може да позвъните и директно си резервирате места, ако има все още. Ето още един телефон : 0894 66 82 66

Ако няма места слагам инфо и за други 2 хотела. Мисля, че няма повече в Преслав…

 

1. http://www.bghotelier.com/detaili-guest-house-bolqrski-stan

2. http://www.bghotelier.com/detaili-complex-patleina

АКО И ТУК СА СВЪРШИЛИ МЕСТАТА ТО ОСТАВА ШУМЕН. ХОТЕЛА, КОЙТО Е МНОГО ДОБЪР НА ЦЕНА 40 ЛЕВА СТАЯ ПАК ЗА НАШЕТО СЪБИРАНЕ САМО Е „КЬОШКОВИТЕ“ ЕТО АДРЕСА : http://www.kyoshkove.com/ ВАЖНО Е ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА Е ЗА БОГОМИЛСКОТО СЪБИРАНЕ. ИНАЧЕ ЦЕНАТА ЩЕ Е ПО-СКЪПА.

Който желае да участва в ритуалите е добре да си носи бели дрехи.

Хубав ден от мен – Асен Асенов…:))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *