Публикации

Защо накрая все съм сама?

Замисляли ли сте се кои са най-големите грешки, които правят съвременните жени във взаимоотношенията си със силния пол? Тези грешки, които разбиват връзките им с мъжете или ги възпрепятстват изобщо да започнат такива. Според канадските експерти най-честите от тях са само пет на брой. Ето ги и тях:

1. Проблемът на самотната жена

Когато една жена не е обвързана, тя е със статут на мома в нашето общество. В действителност според последните статистики самотните жени са доста отговорни за формирането на съвременното общество през последните години. Въпреки хилядите ползи от това една жена да живее сама и да бъде самостоятелна и независима, тя като цяло се чувства депресирана, когато няма партньор, особено по време на празници. И какво се получава – от една страна, жената се чувства добре без партньор, от друга – отчаяно има нужда от такъв.

2. Проблемът на ревнивата жена

Ревността е зелено чудовище, което вреди на всяка връзка и убива романтиката в нея. Освен това е доказателство за лична неувереност и комплекси. Същата неувереност се проявява, когато завиждате на своите приятелки за техните връзки или злобеете, че бившият ви приятел си има ново гадже. Всичко това ви създава лош имидж в очите на другите.

3. Проблемът на меркантилната жена

Експертите са съгласни, че финансите са един от най-големите фактори за разпадането на една връзка. Проблемът е, че жените продължават да очакват мъжът да ги издържа, въпреки че в днешно време двата пола често работят за много близки суми.

От друга страна, когато един мъж издържа една жена, тя губи своята финансова свобода, а това води до други проблеми. Затова най-добре е жената да си остане до някаква степен финансово независима и да избягва да предизвиква разговори за числа и цифри със своята половинка.

utroruse.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *