Публикации

14.12.МЕРКУРИЙ ИЗЧЕЗВА. ПОТУЛВА СЕ ЛЕЧЕНИЕ, ЗНАНИЕ ИНТЕЛЕКТ, АЛХИМИЯ ИНТЕЛИГЕНТНОСТ – НАПРАВЕТЕ СИ МОЩНА ЗАЩИТА – ЕТО КАК:

Следва Слънчево затъмнение, като тази поредност показва именно затъмнение на интелигентността и съзнанието

ЗАТЪМНЕН ОТ ЛУНАТА МЕРКУРИЙ СЕ СКРИВА – Два дни след Венериното затъмнение на 14.12 и протича Меркуриево затъмнение, позиционирано върху десния крак на Архетипа на Космическия Лечител – съзвездието Змиеносец и то на фона на Централното Галактично Слънце – Алфиола. Лунното скриване на невидимия Меркурий – планетата на Знанието, Алхимията, Лечението, Медицината, интелигентността, комуникациите, пътуванията, бизнеса и договорите е знак за съществено, но скрито събитие, което се реализира спрямо цялото човечество. Тук акцентът е върху медицинските процеси и здравето, защото Меркурий е скрит от Луната на фона на Лечителското съзвездие.

 Явно е, че се дава знак, че има сили, които искат да скрият важна информация за Здравето. Обърнете внимание, че Меркурий става напълно невидим в невидимата си фаза и изчезва от небето, сякаш нарочно скрит и потулен от Луната…

Това показва, че силите стоящи зад мащабната конспирация, която вилнее по целия свят в момента, ще се опитат да потулят грандиозни измами и тайна информация за изключително лошото качество и отровната природа на готвените w@@xiни, които ни се натрапват с една цел – да се узаконят евгениката и генетичната манипулация на човешкия вид. Небесният символ говори, че измамата и лъжата ще се опитат да затъмнят съзнанието на хората, за да наложат липсата на каквато и да интелигентност в човечеството.

Това се тълкува по този начин, защото веднага след Меркуриевото затъмнение следва Слънчево затъмнение, като тази поредност показва именно затъмнение на интелигентността и съзнанието (за Слънчевото затъмнение ще има специален пост).

Всичките тези конспиративни сили обаче забравят, че тези две затъмнения протичат на фона на Божието Слънце – Алфиола, Слънцето на нашето Слънце и Център на Галактиката от където Христовият Дух е слязъл в нашата Слънчева система. Това означава, че Бог-Отец – Космичният Човек пряко ще се намеси и ликвидира готвената конспирация и то именно чрез силите на своя Величествен образ – Архетипа на Космичния Лечител.

Това означава, че сравнително скоро след около 3 до 6 месеца след декември месец ще има коренен обрат на пандемията поради Божествена намеса и ликвидация на проблема в ядрото му. По този начин цялата организация и производство на струващи милиарди отрови ще бъде напълно обезсмислено. Ето защо, и астрологията и медицината препоръчват да не се ползват тези препарати по време на пандемия.

Всички добри и разумни души, които искат да помогнат на Истината и Спасението на човечеството трябва да навлязат в Дълбока медитация и да реализират Божествения смисъл на това небесно видение. Космосът ни показва, че за момент вечно питащия и притесняващ се низш ум трябва да се скрие и изчезне, за да може Божествено в нас да работи чрез могъща молитва. Ако искате да се включите в тази Духовна битка на страната на Светлината и Доброто използвайте следната молитва, базирана на една от най-силните молитви на Учителя Петър Дънов:

Господи, Боже на Силите, в Името на Исуса Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем днес и припадаме пред Твоите Нозе. Молбата ни, Господи, е да разбиеш и осуетиш замислите на всички тъмни сили на лукавия, които искат да съсипят здравето и да разорят духовно българския народ и човечеството, между които Си ни пратил. Господи, молим Ти се, чуй и приеми молбата ни, и повдигни душата на българския народ и спаси човечеството, за да не загубят те Твоето благословение. Господи, Ти, който Възкръсна от смъртта и днес реализираш своето Второ Пришествие в нашите души, сам действай сега с могъщата си Воля. Амин.

(Казва се поне три пъти в диапазона на изчезването на Меркурий от 12:15 до 13:45 българско време и след това в 18:16, когато е кулминацията на Слънчевото затъмнение).

В житейски смисъл това явление показва, че в периода 10-15.12 човек не трябва да предприема каквито и да е медицински процеси, които не са спешни и животоспасяващи. Правенето на бизнес в този период е абсолютно противопоказно, както и създаването на контакти, подаването на документи.

В глобално-политически смисъл Меркуриевото затъмнение показва, че някакви доказателства и документи ще се опитат да бъдат потулени и скрити (или ще се появят в последните критични минути преди важно събитие) относно гигантските фалшификации и манипулации на изборите в САЩ и точно в решаващия ден 14.12, когато окончателно ще се вземе решение кои сили побеждават в Белия дом, като тенденциите са да се гласува с единични гласове от всеки щат. В България цялата поредица от затъмнения показват, че предстои разкриването на конспирация, целяща дестабилизацията на България най-вероятно базирана на шпионски скандали. По този начин силите на справедливостта ще вземат надмощие и ще победят.

Светлината на Божието Присъствие носи спасението на човешката душа!

Филип Филипов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *